Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Reddingsvesten

  Bij het te water raken zorgt een reddingsvest er voor dat u op de rug wordt gedraaid met het gezicht boven water. Dit komt door de vorm van het reddingsvest in combinatie met de kraag. Reddingsvesten hebben altijd een veiligheidskleur zoals oranje of geel... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  22 Producten
  Aanbieding
  Besto reddingsvest roze
  € 31,95
  Aanbieding
  4 reddingsvesten in tas
  € 69,95
  Talamex 100N
  € 32,95
  15% korting
  Plastimo typhoon 10-20 KG
  € 32,50
  Aanbieding
  6 reddingsvesten in tas
  € 89,95
  Aanbieding
  Besto Gulf Vest 100N
  € 16,95
  Aanbieding
  Reddingsvest pocket 150N
  € 99,95
  Aanbieding
  Plastimo typhoon 3-10 KG
  € 32,50
  Aanbieding
  Plastimo typhoon 20-30 kg
  € 32,50

  Reddingsvesten

  Voor de kinderen hebben we nu ook roze reddingsvesten. Voor elke leeftijd is er een reddingsvest leverbaar. Zelfs voor baby's. Want veiligheid op het water staat voor op!

  Reddingsvesten voor kinderen

  Vooral voor kinderen die niet kunnen zwemmen is een reddingsvest van levensbelang. Het reddingsvest zorgt er voor dat uw kind ten alle tijde met het hoofd boven water komt als het in het water belandt. En niet alleen met het hoofd boven water maar ook het gezichtje wordt naar boven gedraaid van uw kind. Zo kan het kind altijd met een reddingsvest blijven ademen boven water. Met een gewoon zwemvest blijft uw kind namelijk wel drijven maar bestaat de kans dat het gezicht onder water blijft. Daarom is een goed reddingsvest voor uw kind zo belangrijk. De reddingsvesten voor kinderen zijn zo gemaakt dat uw kind nog gewoon kan bewegen en spelen. Met de extra bandjes door de benen blijft het reddingsvest goed op zijn plaats bij het vallen in het water. Voor de kinderen hebben we reddingsvesten in verschillende opvallende en leuke kleuren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een roze reddingsvest voor de meisjes. Voor elk kind hebben we wel een passen reddingsvest. 

  Baby reddingsvest

  Speciaal voor baby's zijn er ook reddingsvesten. Ook voor een baby is het belangrijk dat bij het te water raken het gezichtje boven water wordt gedraaid. Er zijn al reddingsvesten voor baby's vanaf 5 kg. U kunt kiezen uit diverse gewichtsklassen. Belangrijk is dat uw baby in de juiste gewichtsklasse valt. Anders kan het reddingsvest niet goed zijn werk doen. En wordt uw baby een peuter, ook dan hebben we reddingsvesten op maat. 

  Reddingsvesten pakket aanbieding

  Reddingsvesten leveren we niet alleen als los reddingsvesten maar we hebben ook een aantal leuke pakketten met reddingsvesten. Deze reddingsvesten worden geleverd met extra korting en zijn voorzien van een tas. Door deze tas zijn de reddingsvesten eenvoudig op te bergen aan boord van uw boot. 

  Reddingsvesten volwassenen

  Volwassen reddingsvesten voor dames en heren! Deze reddingsvesten zijn leverbaar in verschillende maten. De volwassen reddingsvesten zijn oranje van kleur en hebben een goede pasvorm. De reddingsvesten zijn CE gekeurd en geschikt voor aan boord van elk type schip. Naast de gewone oranje reddingsvesten leveren we ook een groot assortiment automatische reddingsvesten voor volwassenen. De reddingsvesten voor de volwassenen gaan op gewicht. Dit houdt in dat u de juiste gewichtsklasse kiest waar u binnen valt. Dan past het reddingsvest altijd en het is de meest veilige keus. Daarnaast leveren we ook blok reddingsvesten voor volwassenen. Deze reddingsvesten zijn universeel en vaak geschikt voor volwassenen vanaf 40 kg tot 110 kg. 

  Besto reddingsvest

  Boottotaal als grootste leverancier van reddingsvesten levert verschillende merken zoals Besto, Helly Hansen, Plastimo, Laliazas, Allpa en Talamex. De Besto reddingsvesten zijn de meest verkochte en bekende reddingsvesten. Besto is een Nederlands merk reddingsvesten en staat bekend om de juiste pasvorm, kwaliteit en duurzaamheid. Besto reddingsvesten hebben we altijd op voorraad! Naast Besto leveren we ook de andere merken reddingsvesten direct uit voorraad.  

  Reddingsvest kopen

  Omdat het dragen van een reddingsvest zo belangrijk is en dat het verplicht wordt om reddingsvesten aan boord te hebben leveren we alle reddingsvesten uit voorraad. De reddingvesten voor kinderen, baby's, peuters, honden en volwassenen kunt u gemakkelijk online bestellen en worden direct verzonden. De reddingsvesten kunt kopen en laten leveren op elk gewenst adres. 

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »