Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Railingnet

  Zeilt u met kinderen en/of een huisdier? Dan zijn er extra voorzorgsmaatregelen die u kunt nemen om hun veiligheid aan boord te garanderen. Zoals het bevestigen van een railingnet aan de railing.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  9 Producten
  Aanbieding
  Railingnet
  € 105,-
  Railingnet deluxe 60cm hoog wit

  Railingnet deluxe 60cm hoog wit

  Standaard rollengte is 50 meter. Prijs per rol
  € 395,-
  Railingnet deluxe 40cm hoog wit

  Railingnet deluxe 40cm hoog wit

  Standaard rollengte is 50 meter. Prijs per rol
  € 290,-
  Railingnet deluxe 60cm hoog wit

  Railingnet deluxe 60cm hoog wit

  Standaard rollengte is 100 meter. Prijs per rol
  € 790,-
  Railingnet 10 mtr
  € 60,25
  Railingnet knooploos 30 à 70 cm zwart
  € 710,-
  Railingnet knooploos 30 à 70 cm wit
  € 470,-

  Railingnet

  Dit net voorkomt dat je kind(eren) of huisdier van boord kunnen vallen tijdens het varen. Het net is eenvoudig te monteren en verkrijgbaar in verschillende maten.


  Railingnet voor de veiligheid aan boord

  Op een zeilboot speelt veiligheid een belangrijke rol. Zeker wanneer je met kinderen en/of een huisdier zeilt. Bij Boottotaal bieden we alles om de veiligheid aan boord te verbeteren. Zoals brandblusmiddelen en EHBO-kits, maar ook reddingsvesten voor kinderen en volwassenen, en zelfs voor honden en katten. Een net bevestigen aan de railing is een effectieve methode om te voorkomen dat passagiers of spullen van boord kunnen vallen wanneer de boot schuin gaat. Een railingnet wordt daarom vaak gemonteerd aan beide kanten van de kuip. Maar ook aan de voorkant van de zeilboot kan een railingnet worden bevestigd om te voorkomen dat een losliggend zeil te water raakt. Doordat je door het net heen kunt kijken, houdt je goed zicht op het water.


  Railingnet bevestigen

  Je heeft de keuze uit een geknoopt of geweven railingnet. De netten zijn ook verkrijgbaar in verschillende maasbreedtes. Een railingnet is gemaakt van stevig nylon of polyester waardoor hij niet snel slijt. Wanneer je een railingnet gaat kopen, moet je op het volgende letten:

  •  Railinghoogte: heeft je een railingnet van 40 of 60 cm nodig? Het net moet de railing van boven tot beneden goed afsluiten. Meet dus van tevoren de hoogte van de railing op.
  •  Breedte: bereken hoeveel meter net je nodig heeft. Bij Boottotaal heeft je de keuze uit een railingnet van 30 of 100 meter. U kunt het net zelf op maat knippen.

  Een railingnet bevestigen doet je met een witte vlaggenlijn. Gebruik een marlsteek om het net aan de railing vast te knopen. De hoeken kunt je eventueel met tiewraps vastmaken.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »