Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Bootnavigatie

  Met de producten van Boottotaal ga je goed uitgerust het water op. Kies je voor onze bootnavigatie dan blijf je altijd op koers!... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  261 Producten
  Icom handmarifoon IC-M25

  Icom handmarifoon IC-M25

  De portofoon is voorzien van een groot LCD-scher...
  € 216,-
  Windvaan | Rood
  € 19,60
  Parallelliniaal 30cm
  € 24,20
  Windvaan 160x100mm groot
  € 15,60
  RVS luchthoorn enkel 12V
  € 279,10
  Kaartplotter
  € 25,25

  Bootnavigatie

  Bootnavigatie bestellen? Daarvoor ben jij bij ons natuurlijk aan het juiste adres. Vraag jij je af of moderne navigatie voor de boot iets voor jou is? We vertellen je graag wat de voordelen zijn.

  Wanneer jij regelmatig op grote wateren of in onbekende gebieden vaart, biedt een bootnavigatie uitkomst. Je weet dankzij het navigatiesysteem exact waar jij je bevindt en kunt hierdoor een duidelijke koers varen. Verloren rondvaren of zelfs de weg kwijtraken, behoort met een navigatiesysteem voor jouw boot definitief tot het verleden. Bij Boottotaal vind je een uitgebreid assortiment navigatiesystemen voor boten. Van verschillende gerenommeerde merken, zoals Allpa, Garmin, Nasa Marine, Metz, Ritchie, Talamex en Wempe. Alle bootnavigatie systemen zijn zorgvuldig uitgekozen, zodat jij verzekerd bent van kwaliteit én dat voor een aantrekkelijke prijs.


  Nautische en bootnavigatie

  Naast bootnavigatie kun je ook andere soorten nautische navigatie gebruiken, zoals kaartplotters, fishfinders, dieptemeters, hellingmeters, moderne GPS-systemen en digitale waterkaarten. Al deze hulpmiddelen maken het varen eenvoudiger en verhogen het vaarcomfort. Boottotaal biedt een breed scala aan bootnavigatie en nautische navigatie van verschillende merken, inclusief oude bootnavigatiemiddelen zoals scheepshoorns en verrekijkers. Zo hebben we voor elke waterliefhebber wat wils. Eén ding hebben al deze bootnavigatiesystemen echter met elkaar gemeen: verdwalen op het water is met het gebruik ervan verleden tijd. Wil je nautische navigatie kopen? Bekijk dan ons assortiment en laat onze medewerkers je indien nodig adviseren op basis van jouw wensen en vaargewoontes.


  Welke boot navigatie kopen?

  Voordat je een keuze maakt voor het kopen van een bootnavigatie is het verstandig om jezelf een aantal vragen te stellen. Hiermee kader je voor je het aanbod af en is het makkelijker om de juiste keuze te maken:

  • Waar wil ik varen?
  • Hoe vaak ga ik de bootnavigatie gebruiken
  • Hoe groot is mijn boot?
  • Wat is mijn budget?


  Meer informatie bootnavigatie

  Heb je nog vragen over het kiezen van de juiste navigatie voor jouw boot? Of wil je meer informatie over onze andere watersportartikelen? Onze specialistische medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je vrijblijvend te adviseren. Onze missie is om je goed uitgerust het water op te helpen! Neem gerust contact met ons op via [email protected] of 0418 - 51 40 18.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »