Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  RIB bodem

  Een rubberboot is verkrijgbaar in verschillende vloersoorten, een RIB is hier een voorbeeld van. Dit is een rubberboot met een vaste vloer van aluminium of polyester.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  6 Producten
  Nimarine MX 360 RIB

  Nimarine MX 360 RIB

  De Nimarine MX 360 heeft een polyester romp die ...
  € 3.999,-
  Nimarine MX 450 RIB

  Nimarine MX 450 RIB

  De Nimarine MX 450 RIB is door zijn lage gewich...
  € 8.799,-
  Nimarine MX 350 RIB

  Nimarine MX 350 RIB

  De Rigid Inflatable Boats (RIB) van Nimarine gar...
  € 2.499,-
  Nimarine MX 410 RIB

  Nimarine MX 410 RIB

  De Nimarine MX 410 RIB is door zijn lage gewich...
  € 8.299,-
  Silverline RIB

  Silverline RIB

  De Talamex Aluminium RIB’s zijn robuuste en st...
  € 2.629,-
  S-Line 380 Alu-Rib

  S-Line 380 Alu-Rib

  De Talamex S-line 380 RIB met aluminium bodem is...
  € 8.990,-

  RIB bodem

  Door de vaste romp is het niet mogelijk de boot op te rollen. De afkorting RIB staat dan ook voor Rigid Inflatable Boat, oftewel onbuigbare opblaasbare boot. Deze boten beschikken over de beste vaareigenschappen. Om een echte bestuurbare boot ervan te maken is het mogelijk een console en bankje te plaatsen in de boot. Van alle type rubberboten is een rib de zwaarste variant.

  RIB en rubberboot

  Als we een RIB vergelijken met een rubberboot zijn er een aantal voordelen te benoemen. De fijne vaareigenschappen is er daar een van. Waar een rubberboot over de golven heen gaat, snijdt een RIB door het water. Dit maakt dat een RIB prettiger vaart. Daarnaast zijn RIB’s vaak een stuk groter. Een rubberboot is maximaal een meter of 5, RIB’s zijn leverbaar in grotere afmetingen. Hierdoor kan een RIB ook worden geleverd met een zwaardere motor. Een grote RIB is in de meeste gevallen van polyester, kleinere uitvoeringen van aluminium of polyester. Als we kijken naar comfort ervaart men een RIB als comfortabeler. Een rubberboot heeft weer als voordeel dat deze gemakkelijk te vervoeren is. U laat hem leeglopen en u kunt hem overal mee naartoe nemen. Voor het vervoer van een RIB heeft u een boottrailer nodig, tenzij het een kleine RIB is, dan past deze mogelijk achterin de auto.

  Ontdek de veelzijdige RIB bodem

  Wilt u ook mobiliteit en snelheid ervaren als u vaart? Kies dan voor een RIB bodem. Iedere watersporter kan varen met een RIB boot. U zult kennismaken met de uitstekende vaareigenschappen. Met een RIB bodem in de boot is het tevens gemakkelijker om iets te pakken op de boot, u zult geen last van gewiebel hebben. Een RIB heeft de wendbaarheid van een rubberboot, maar de stevigheid van een conventionele boot, het beste van twee werelden worden dus gecombineerd.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »