Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Schijnwerpers

  Boottotaal heeft een kwalitatieve selectie zoeklichten van Allpa, Aquasignal en Attwood. Deze zijn allemaal speciaal vervaardigd voor de watersport en dus waterdicht en stootvast.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  18 Producten
  Aanbieding
  12 volt spotlight
  € 10,95
  Lamp 12V/50W halogeen

  Lamp 12V/50W halogeen

  Reservelamp voor de handschijnwerper van Aquasig...
  € 48,-
  Lamp 114mm 24V/50W

  Lamp 114mm 24V/50W

  Reservelamp voor de handschijnwerper van Aquasig...
  € 83,80
  Handschijnwerper 12 volt
  € 36,20

  Schijnwerpers

  Schijnwerpers voor de boot dragen bij aan de veiligheid op het water. Met een schijnwerper, ook wel zoeklicht genoemd, kun je ’s nachts het water afzoeken naar boeien, obstakels of - in geval van nood - een drenkeling. Bovendien ben je voor andere boten beter zichtbaar met een schijnwerper. 


  Zoeklicht voor schepen

  Wanneer je ’s avonds of ’s nachts vaart is een schijnwerper onmisbaar. Bijvoorbeeld om de zee af te zoeken naar boeien of obstakels, maar ook om in een donkere haven je weg te vinden. Je heeft de keuze uit twee soorten schijnwerpers: een scheeps zoeklicht dat je op het dek of in de zaling monteert of een handschijnwerper. Een vast zoeklicht kunt je op afstand bedienen, zoals het Xenon zoeklicht van Allpa met elektrisch bediend controlepaneel.

  Een handzoeklicht 12 volt of 24 volt kunt je handmatig bedienen waardoor je het ook voor andere doeleinden kunt gebruiken, bijvoorbeeld tijdens het klussen. Handzoeklichten sluit je over het algemeen aan op een 12 volt aansluiting en worden geleverd met een lang snoer. Een alternatief is de Aquasignal handschijnwerper. Deze is oplaadbaar en kunt je dus overal mee naartoe nemen.


  Aquasignal LED handzoeklicht

  De Aquasignal LED handschijnwerper is een bestseller in onze watersport webshop. Deze heeft een lichtbundel van ruim 350 meter. De lamp is eenvoudig in gebruik en heeft een praktische beugel voor het neerzetten of dragen van de schijnwerper. Ook handig: deze LED schijnwerper is oplaadbaar en wordt geleverd met een 230V en 12V lader. De lamp is voorzien van 4 standen: maximaal, laag, SOS en uit. De SOS-stand is een rood knipperlicht waarmee je kunt aangeven dat je in nood bent. Aan het koordje dat je om je pols kunt doen zit een fluitje in geval van nood. Heeft je nog vragen over de schijnwerpers voor de boot? Neem gerust contact met ons op.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »