Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Vuilwaterpomp

  Een vuilwaterpomp is speciaal gemaakt voor het leegpompen van je vuilwatertank. Een vuilwaterpomp voor de boot is zelfaanzuigend en kan bovenop de vuilwatertank of er naast worden gemonteerd.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  14 Producten
  Prijspakker
  Sea Flo vuilwater pomp
  € 139,-
  Aanbieding
  Jabsco Diafragma Vuilwaterpomp

  Jabsco Diafragma Vuilwaterpomp

  Krachtige vuilwaterpomp. Flexibele installatie e...
  € 289,95
  Aanbieding
  Allpa versnijdingspomp

  Allpa versnijdingspomp

  Zelfaanzuigende vuilwaterpomp voor het legen van...
  € 142,50
  Aanbieding
  Johnson zelfaanzuigende vuilwaterpomp

  Johnson zelfaanzuigende vuilwaterpomp

  De Johnson versnijderpomp TA3P10-19 zorgt voor t...
  € 179,-
  Aanbieding
  Albin marcerator pomp 43L

  Albin marcerator pomp 43L

  Vuilwaterpomp die het vuil uit een toilet of vui...
  € 139,-
  Aanbieding
  Impeller pomp UP1
  € 136,-
  Aanbieding
  Johnson viking power 16
  € 188,-
  Aanbieding
  Vuilwaterpomp 22L
  € 192,95
  Aanbieding
  Vuilwaterpomp 32L
  € 221,95
  Aanbieding
  Vuilwaterpomp compact 28L
  € 218,95
  Aanbieding
  Vuilwaterpomp compact
  € 170,95

  Vuilwaterpomp

  Wanneer je aan boord gebruikmaakt van sanitaire voorzieningen zoals een douche, scheepstoilet en/of spoelbak, heb je ook een vuilwatertank en vuilwaterpomp nodig voor het opslaan en afvoeren van grijs en zwart water. Bij Boottotaal vind je een ruim assortiment vuilwaterpompen van bekende merken als Allpa, Johnson en Seaflo. Deze zijn uit voorraad leverbaar waardoor je de pomp binnen enkele dagen in huis heeft.


  Wat doet een vuilwaterpomp?

  Vervuild douchewater, toiletwater en afwaswater kunnen niet zomaar de zee in worden gepompt. Dit afvalwater, ook wel grijs water (douche- en afwaswater) en zwart water (toiletwater) genoemd, mag alleen worden geloosd op de daarvoor bestemde plekken. Een vuilwaterpomp is speciaal gemaakt voor het leegpompen van je vuilwatertank. De pomp is meestal zelfaanzuigend en kan bovenop de vuilwatertank of ernaast worden gemonteerd.

  Vuilwaterpompen leveren wij in 12 of 24 volt. Deze pompen zijn speciaal gemaakt voor het vermalen en verpompen van vuilwater. Je kunt hiervoor geen gewone bilgepomp of drinkwaterpomp gebruiken. Andersom kan wel: een vuilwaterpomp is soms ook geschikt als bilgepomp of toiletpomp, zoals de Johnson vuilwaterpomp. Dit staat aangegeven bij de productdetails. Hier vindt je ook de capaciteit van de pomp, ofwel hoeveel liter water de pomp per minuut kan afvoeren. Hoe groter de capaciteit, hoe sneller je vuilwatertank leeg is. Je kunt ook kiezen voor een vuilwaterpomp met versnijder, dit wordt een versnijdingspomp genoemd.


  Vuilwaterpomp kopen voor de boot

  Bij Boottotaal vindt je een grote collectie bootpompen van Jabsco, Johnson, Seaflo, Albin, TMC, Anchor, Vetus en andere bekende en betrouwbare merken. Hiermee wordt het aan- en afvoeren van (vervuild) water of brandstof volledig geautomatiseerd zodat je zorgeloos van je dag op het water kunt genieten. Heeft je nog vragen over de vuilwaterpompen op deze pagina of een van de andere bootpompen uit onze collectie? Denk bijvoorbeeld aan koelwater pompen, impellerpompen,bilgepompen Neem gerust contact met ons op, wij geven je graag specialistisch advies.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »