Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Ankerlieren

  Zorgeloos ankeren? Een ankerlier is dan de oplossing. Met het goede materiaal weet je zeker dat je efficiënt en veilig je boot vastlegt.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  106 Producten
  PRIJSPAKKER
  Lewmar V700 ankerlier
  € 879,-
  Captive ankerlier CRW400
  € 1.211,-
  HX ankerlieren
  € 1.059,80
  Lewmar Pro Serie
  € 1.249,50
  Pro fish freefall
  € 1.482,-
  Lewmar H2 Gypsy Ankerlier
  € 2.500,-
  Lewmar H3 Gypsy Ankerlier
  € 2.737,-
  Aanbieding
  VX1 ankerlier GO/GD
  € 900,-
  Aanbieding
  VX2 ankerlier GO/GD
  € 1.195,-
  Aanbieding
  VX2+ ankerlier GO
  € 1.248,-
  VX3 ankerlier GO/GD
  € 1.946,-
  Lewmar CPX-O Ankerlier
  € 1.318,30
  Lewmar V1 Ankerlier
  € 2.462,90
  Lewmar V2 Gypsy/drum
  € 3.371,-
  Lewmar V3 Gypsy/drum
  € 3.786,40

  Ankerlieren

  Ankerlieren zijn er in verschillende soorten en maten. Wij bieden een uitgebreid assortiment ankerlieren, zodat er altijd genoeg keuze is.


  Wat is de juiste ankerlier voor je boot?

  Er zijn verschillende soorten ankerlieren, de vraag is welke geschikt is voor je boot en type anker. Er zijn een aantal criteria om in acht te nemen als je een ankerlier voor je boot kiest. Het gewicht van het anker en de ankerketting bijvoorbeeld. Ook de diameter van de ankerketting en de waterplaatsing van de boot spelen een rol. En vergeet de beschikbare ruimte in de ankerbak niet. Bedenk goed dat een ankerlier ontworpen is om de anker en ketting te hijsen. En dus niet om de boot naar het anker te trekken.


  Verticale en horizontale ankerlieren

  De diepte van je ankerbak is een belangrijk gegeven wanneer je op zoek bent naar een ankerlier. Ankerlieren zijn verkrijgbaar in twee soorten: verticale ankerlieren en horizontale ankerlieren. Bij een verticaal ankerlier bevindt de motor zich onderdeks. Hierdoor wordt er op het dek maar beperkt ruimte ingenomen. In de ankerbak zelf vereist het wel meer ruimte. Let erop dat de ankerketting 30 cm vrijloop dient te hebben. Dit betekent dat wanneer de ankerketting in de bak ligt, er nog 30 cm vrij moet zijn waar de ketting de ankerbak binnenkomt. De motor van een horizontale ankerlier is in de lier ingebojed en bevindt zich bovendeks. De motor van de boot is beter beschermd en gemakkelijker bereikbaar.


  Ankerlier Lewmar

  Om het watersporters zo gemakkelijk mogelijk te maken heeft Lewmar zich sinds 1946 toegelegd op het produceren van producten die innovatief. Betrojebaar en van hoge kwaliteit zijn. Het merk biedt een ruim assortiment ankerlieren, ankers, patrijspoorten en rails. Deze producten zijn zowel geschikt voor de pleziervaarder als de (semi-)professionele zeilsporter.

  Online bestellen

  Heeft je de geschikte ankerlier voor je boot gevonden? Online bestellen is bij ons heel gemakkelijk. Boottotaal staat garant voor een snelle levering en optimale garantie. Bovendien profiteert je bij ons van gunstige prijzen voor al je watersportartikelen. Heeft je een vraag over een van onze ankerlieren? Of over onze andere anker toebehoren als ankerlijnen of boeien? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »