Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Trailersloten

  Staat uw boot op een trailer en heeft u hier niet altijd toezicht op? Of parkeert u uw (lege) boottrailer weleens op een onbeheerd parkeerterrein? Dan loopt u het risico dat de trailer (inclusief boot) wordt gestolen. Een trailer aankoppelen en wegrijden,... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  5 Producten

  Trailersloten

  Maakt u gebruik van een buitenboordmotor? Dan is het aan te raden om deze op slot te zetten wanneer de boot uit het zicht is. Een dief heeft maar weinig tijd nodig om de motor van de motorsteun af te halen en mee te nemen. Dit kunt u eenvoudig voorkomen door een goed buitenboordmotorslot te gebruiken. Bent u op zoek naar het beste slot voor uw buitenboordmotor? Bij Boottotaal hebben we, naast gewone sloten voor de boot, ook sloten voor de buitenboordmotor van kwaliteitsmerken als Allpa, DoubleLock, Stazo en Steady. 


  Soorten buitenboordmotorsloten

  Zoekt u een slot voor een buitenboordmotor van Suzuki, Mercury, Yamaha of een van de andere merken? Buitenboordmotorsloten zijn over het algemeen universeel. U hoeft dus niet specifiek een slot te zoeken passend bij het merk van uw buitenboordmotor. Wel zijn er een paar andere dingen waar u op moet letten:  

  •   Bevestiging om knevels/spindels: de manier waarop uw buitenboordmotor aan de boot is bevestigd, bepaalt welk slot u nodig heeft. Is de motor met knevels, ofwel spindels, vastgemaakt aan de spiegel? Dan heeft u een langwerpig slot nodig dat u om de knevels bevestigt. Let dan wel goed op de maatvoering. Steady maakt een onderscheid tussen buitenboordmotoren tot 15 pk en vanaf 15 pk.
  •   Bevestiging om bout: wanneer de motor met bouten aan de spiegel is bevestigd, heeft u een boutslot voor uw buitenboordmotor nodig.
  •   SCM: bent u op zoek naar een goedgekeurd buitenboordmotorslot voor de verzekering? Dan moet u nagaan of het slot SCM goedgekeurd is. Hieronder leggen we uit wat dit betekent. 


  SCM: goedgekeurd slot voor buitenboordmotor

  Wanneer u uw buitenboordmotor wilt verzekeren tegen diefstal, eist de verzekering een SCM goedgekeurd buitenboordmotorslot. Bij Boottotaal hebben we SCM gecertificeerde sloten van DoubleLock. Waaronder de Outboard Lock SCM. Dit slot is geschikt voor buitenboordmotoren met boutbevestiging. Het slot maakt u vast aan een bout zodat deze niet losgedraaid kan worden. Het is zelfs mogelijk om het slot te combineren met het DoubleLock kettingslot zodat u ook de boot zelf veilig kunt vastleggen aan een steiger. Ook de Steady en Stazo buitenboordmotorsloten in onze watersport webshop zijn SCM gecertificeerd.

   

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »