Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Wolong elektrische buitenboordmotor

  Wolong, krachtige elektrische buitenboordmotoren vergelijkbaar met een 4 pk. Laad de accu makkelijk thuis op met de bijgeleverde lader.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  6 Producten

  Wolong elektrische buitenboordmotor

  Maak kennis met de Wolong FLOWSTAR 4pk elektrische buitenboordmotor: de perfecte oplossing voor rubberboten, roeiboten, zeilboten en open boten zoals Whaly en FunYak

  Op zoek naar een ideale elektrische buitenboordmotor voor jouw rubberboot of open boot? Zoek niet verder en ga voor de stille Wolong FLOWSTAR 4 pk elektrische buitenboordmotor. Deze innovatieve elektrische buitenboordmotor biedt alle kracht van een benzinebuitenboordmotor van 4 pk, zonder het lawaai, de brandstofgeur en de hoge onderhoudskosten. De perfecte elektrische buitenboordmotor met een ingebouwde afneembare accu.

   

  Wolong met intern verwisselbare accu

  Gebruiksvriendelijk en probleemloos, de Wolong Flowstar vereist geen moeite om te starten. Draai eenvoudigweg de gashendel in de voorwaartse beweging en in de tegenovergestelde richting voor achteruit. Een van de opvallende kenmerken van de Wolong Flowstar is de interne verwisselbare accu. Het loskoppelen van de accu is heel eenvoudig. Schuif de accu er gewoon op en druk op de knop om de batterij los te maken. Er is slechts één aansluitsnoer nodig, waardoor het gebruik heel eenvoudig is.

   

  Wolong elektrische buitenboord motor met app

  De Wolong elektromotoren kun je ook aflezen op de Wolong App! Of je hem nu op jouw telefoon of op de stuurkolom gebruikt, deze innovatieve tool geeft alle cruciale informatie weer over de locatie van jouw boot, de accu en de motorstatus. Uitgerust met geavanceerde trackingtools zoals Bluetooth en GPS. Bovendien past de helderheid van het scherm zich automatisch aan het omgevingslicht aan, waardoor de zichtbaarheid wordt gegarandeerd.  De Wolong buitenboordmotoren zijn verkrijgbaar in kortstaart en langstaart. Vanaf een spiegellengte van 42 cm heb je een langstaart nodig. Wil je een Wolong monteren achter een sloep en op afstand besturen? Ook dat is mogelijk. We leveren ook Wolongmotoren met een afstandsbediening.


  De Wolong elektrische buitenboordmotor is de sterkte motor in zijn klasse en is vergelijkbaar met een 4 pk benzinemotor. Daarnaast is de Wolong eenvoudig te tillen en mee te nemen in je kofferbak.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »