Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Anodes boutmontage

  Door anodes onderaan uw schip te monteren, voorkomt u deze aantasting. Bij Boottotaal hebben we een uitgebreide selectie zink, aluminium en magnesium anodes die de metalen onderdelen van uw boot beschermen. Welke anode u nodig heeft, hangt af van waar u d... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  7 Producten
  PRIJSPAKKER
  Anodes schroefbaar aluminium

  Anodes schroefbaar aluminium

  Aluminium anodes voor boutmontage op de boot. Ge...
  € 21,90
  PRIJSPAKKER
  Anodes schoefbaar zink

  Anodes schoefbaar zink

  Zoutwater anodes voor de boot. Montage doormidde...
  € 27,50
  PRIJSPAKKER
  Anodes schroefbaar magnesium

  Anodes schroefbaar magnesium

  Anode met boutmontage voor zoet- en brakwater.
  € 29,50
  PRIJSPAKKER
  Anodes type vetus aluminium

  Anodes type vetus aluminium

  Zoetwater anode van het type VETUS leverbaar in ...
  € 20,95
  PRIJSPAKKER
  Anodes type vetus zink

  Anodes type vetus zink

  Zink anode voor zoutwater met eenvoudige boutmon...
  € 19,65
  BOOTTOTAAL TIP
  Allpa Zinkanode met strip voor boutmontage
  € 7,20
  Aanbieding
  Anode boutmontage, Ø80mm

  Anode boutmontage, Ø80mm

  Ronde anode met een diameter van 80 mm.
  € 19,95

  Anodes boutmontage

  In uw boot zitten verschillende metalen verwerkt. Door de spanning die ontstaat tussen de verschillende metaalsoorten in combinatie met zeewater, ontstaat er een elektrische reactie die zorgt voor galvanische corrosie. Deze corrosie tast het metaal van uw romp, schroefas, schroef, huiddoorvoeren etcetera aan. In onze online watersportwinkel vindt u onder andere schroefas anodes, roerblad anodes, Volvo anodes en anodes boutmontage voor de romp van uw schip.

  Anodes boutmontage kopen

  Anodes worden onder de boot bevestigd en beschermen de romp, schroef, schroefas en huiddoorvoeren tegen schadelijke corrosie. Er bestaan verschillende anodes voor de verschillende metalen onderdelen van uw schip zoals roerblad anodes, anodes voor buitenboordmotor, schroefbare anodes en anodes met boutmontage. Bent u op zoek naar anodes met boutmontage? Wij hebben onder andere Allpa aluminium, zink en magnesium anodes met boutmontage, maar ook Allpa Navalloy Commercial en European Style Hull anodes. De Navalloy anodes zijn nieuw in de markt. Deze bieden een betere bescherming dan zink en magnesium anodes en hebben een langere levensduur. Bovendien zijn deze anodes met boutmontage geschikt voor zout, zoet en brak water.

  Wat is een anode?

  Anodes beschermen het onderwaterschip van uw boot. Een anode wordt ook wel offerblok genoemd. Dit is omdat het zich opoffert ten bate van de hoogwaardige metalen onderdelen van uw schip. Door anodes met boutmontage op uw romp te monteren, wordt niet de romp aangetast door corrosie maar de anodes. De anode is namelijk gemaakt van een zachter metaalsoort waardoor het eerder wordt aangetast en de romp van uw boot wordt ontzien. Er bestaan magnesium, aluminium en zink anodes. Het hangt af van uw vaargebied welke anode u nodig heeft:

  ·       Magnesium anodes: vaart u uitsluitend op zoet water en ligt uw boot ’s winters op de kant? Dan heeft u magnesium anodes nodig.
  ·       Zink anodes: vaart u voornamelijk op zout water? Dan moet u zink anodes kopen.
  ·       Aluminium anodes: deze zijn geschikt voor zoet en brak water. Wanneer u voornamelijk op zoet water vaart en de boot het hele jaar door in het water ligt, raden we aan om voor aluminium anodes te kiezen in plaats van magnesium. Magnesium werkt het best op zoet water, maar slijt sneller dan aluminium.

  Boottotaal is úw online watersportwinkel. Met meer dan 25.000 watersportartikelen bieden wij alles voor op en om uw boot. De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar waardoor u ze snel aan boord heeft.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »