Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Oliewisselpompen

  Voor het verversen van de olie van jouw scheepsmotor in de boot zijn er verschillende carterpompen te leveren. Deze zijn er elektrisch of handmatig en met of zonder opvangreservoir. Wij zullen je de verschillen uitleggen zodat je de juiste keus kunt maken... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  15 Producten
  Aanbieding
  Talamex Oliepomp 6 liter
  € 59,95
  Aanbieding
  Oliewisselpomp
  € 64,95
  Aanbieding
  Hand carterpomp

  Hand carterpomp

  Handige en compacte handcarterpomp voor aan bood...
  € 23,95
  Aanbieding
  Pompset kunststof

  Pompset kunststof

  Te gebruiken als lenspomp voor bilgewater of als...
  € 24,95
  Aanbieding
  Johnson zelfaanzuigende olieverversingspomp
  € 359,-
  Aanbieding
  Olie wisselpomp kit OCK1-R 12V

  Olie wisselpomp kit OCK1-R 12V

  12 volt carterpomp inclusief accuklemmen. Pompt ...
  € 208,-
  Aanbieding
  Oliewissel pomp kit elektronisch OCK8-E 12/24V
  € 299,-
  Aanbieding
  Oliewissel gearpomp set
  € 173,45
  Aanbieding
  Oliewissel slangen set
  € 42,65

  Oliewisselpompen

  Carterpomp boot

  Voor het verversen van de olie van jouw scheepsmotor in de boot zijn er verschillende carterpompen te leveren. Deze zijn er elektrisch of handmatig en met of zonder opvangreservoir. Wij zullen je de verschillen uitleggen zodat je de juiste keus kunt maken.

  Voordat we je gaan uitleggen wat de verschillen zijn leggen we je ook uit wat een carterpomp precies doet en hoe het werkt. Met een carterpomp kun je vacuüm zuigen waardoor de olie wordt opgepompt uit het motorblok van jouw boot. De slangen die worden geleverd bij een carter- of oliepomp kunnen via de peilstok opening naar binnen worden gestoken om zo bij de olie te komen. Op die manier kun je de olie uit je scheepsmotor pompen. Een onmisbaar hulpmiddel aan boord dus. Maar nu gaan we de verschillen uitleggen.

  Carterpomp handmatig

  In ons assortiment hebben we verschillende handmatige carterpompen of oliewisselpompen. Het grote verschil is dat er carterpompen zijn met reservoir en zonder reservoir. Wil je de oude olie terug pompen in een jerrycan bijvoorbeeld dan is een carterpomp zonder reservoir aan te raden. Deze werkt als pomp tussen het motorblok en de jerrycan. Wil je liever de olie opvangen in een reservoir waardoor de kans op knoeien minder wordt, kies dan een oliepomp met een opvang mogelijkheid. Deze zijn er in verschillende formaten. Deze kies je afhankelijk van de hoeveelheid olie die je wil opvangen. Deze pompen zijn er met een reservoir vanaf 2 liter tot 6.5 liter.


  Carterpomp oliepomp 12 volt

  Naast handmatige oliepompen hebben we ook 12 en 24 volt pompen om het carter leeg te zuigen van jouw motor. Deze pompen sluit je eenvoudig aan op de accu en zo kun je de carter leegpompen. Ook dit gaat weer via de peilstok opening. Het voordeel van een elektrisch aangedreven oliepomp is dat het veel sneller gaat dan met de hand. Ook kun je eventueel zo'n pomp vast monteren in het motorruim. Van Albin en Marco hebben we nu complete sets in de aanbieding inclusief slangen en toebehoren. Wat ook een hele handige oplossing is, is de boormachine pomp van Jabsco. Deze klem je in de boorkop van een boormachine en zo pompt deze handige carterpomp de olie uit jouw bootmotor. 

   

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »