Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Schakel en gaskabels

  Schakel- en gaskabels zorgen ervoor dat u uw (buitenboord)motor op afstand kunt bedienen. Bootbezitters die zelf aan de slag willen gaan met het aanleggen of vervangen van een besturingssysteem, kunnen bij Boottotaal alle onderdelen vinden.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  26 Producten
  Prijspakker
  Universele schakel - gaskabel

  Universele schakel - gaskabel

  Gaskabel voor gebruik met binnenboord-, sterndri...
  € 33,99
  Schakel / gaskabels
  € 32,38
  Schakelkabel C14
  € 50,20
  V35 RVS stuurwiel 345mm
  € 123,-
  31649b/L23 keuzeunit stuurinrichting

  31649b/L23 keuzeunit stuurinrichting

  Keuze unit voor dubbele mechanische stuurinricht...
  € 143,50

  Schakel en gaskabels

  Schakel- en gaskabels zorgen ervoor dat u uw (buitenboord)motor op afstand kunt bedienen. Bootbezitters die zelf aan de slag willen gaan met het aanleggen of vervangen van een besturingssysteem, kunnen bij Boottotaal alle onderdelen vinden. Naast gashendels, stuurkabels, stuursets en stuurwielen, vindt u hier ook schakel- en gaskabels van verschillende lengtes. Deze zijn uit voorraad leverbaar zodat u snel aan de slag kan met het aanleggen of repareren van de gaskabel op de boot.


  Welke schakel- en gaskabels passen op uw boot?

  Wanneer u uw buitenboordmotor op afstand wilt bedienen, heeft u een schakelkabel nodig. Voor het berekenen van de juiste lengte van de kabel is er een handige richtlijn. Volg de volgende stappen:

  Berekenen lengte kabels voor afstandsbediening buitenboordmotor:
  ·         Meet de afstand tussen de schakelkast en de buitenboordmotor
  ·         Tel deze twee afstanden bij elkaar op
  ·         Doe daar 50 centimeter bij om frictie bij het besturen van de motor tegen te gaan. Boottotaal heeft heel veel verschillende lengtes schakel- en gaskabels op voorraad. Deze verschillen van 183 cm tot en met 732 cm.


  De schakel- en gaskabels bij Boottotaal

  Boottotaal biedt bedieningskabels van kwaliteitsmerken. Teleflex en Allpa zijn professionele leveranciers van watersportonderdelen en accessoires voor de pleziervaart. De Allpa Xtreme gaskabel heeft een gepatenteerd installatiesysteem dat goed past bij langere kabels. En bedenk bijvoorbeeld verder bij de aanschaf van nieuwe bedieningskabels dat deze vaak bloot worden gesteld aan weer, wind en water. Teleflex biedt schakel- en gaskabels met een sterke mantel die beschermt tegen al deze invloeden.


  Alles voor een goed besturingssysteem

  Zoekt u naast de schakel- en gaskabels nog meer voor het goed besturen van uw boot? Boottotaal levert alles voor een complete besturingsinstallatie. Bekijk de gashendels, stuurkabels en stuursets voor de rest van het systeem. Wilt u zelf een gashendel op de boot aansluiten? Bij ons vindt u gashendels zonder en met trim, voor zijmontage en opbouw. Heeft u nog vragen over schakel- en gaskabels? Of een van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »