Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Scheepshoorns

  Een scheepshoorn is een instrument waarmee geluidsseinen gegeven kunnen worden. Bij Boottotaal vind je verschillende soorten scheepshoorns van diverse materialen en in diverse kleuren!... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  40 Producten
  Onze Keus
  Scheepshoorn 12 Volt enkel RVS
  € 47,95
  Aanbieding
  Hoorn RVS 463mm 12V dubbel

  Hoorn RVS 463mm 12V dubbel

  12 volt dubbele scheepshoorn! Ga voor een top ge...
  € 85,95
  Scheepshoorn enkele toon 292 mm 12V RVS
  € 42,25
  BESTE KEUS!
  Inbouw claxon wit

  Inbouw claxon wit

  12 volt scheepshoorn voor inbouw in de kleur wit...
  € 39,95
  Aanbieding
  TROMPET HOORN RVS
  € 76,82
  Aanbieding
  Misthoorn kunststof
  € 6,80
  Misthoorn gepolijst
  € 28,75
  Aanbieding
  Misthoorn geel
  € 10,95

  Scheepshoorns

  Wanneer je je ’s nachts, in de mist of in slechte weersomstandigheden kenbaar wilt maken op zee, heb je een scheepshoorn nodig. De lage toon van een scheepshoorn reikt ver zodat je op grote afstand te horen bent en gevaarlijke situaties voorkomen kunnen worden. Er bestaan verschillende soorten scheepshoorns voor de zeevaart. Bij Boottotaal vind je een- en tweetonige trompet hoorns op 12V en 24V, misthoorns en inbouw scheepshoorns van de merken Allpa, Talamex, Easterner en Trem. Kortom, de juiste scheepshoorn kopen wordt zo eenvoudig voor je gemaakt.


  Scheepshoorn 24 volt of scheepshoorn compressor: welke kies je?

  Zoals je in ons assortiment kunt zien, bestaan er verschillende soorten scheepshoorns. Om je te helpen kiezen, lichten we de verschillende soorten hieronder toe. Allereerst moet je een keuze maken tussen een elektrische of handbediende scheepshoorn. Een elektrische scheepshoorn werkt op 12V of 24V. een handbediende hoorn verspreidt een laag geluid wanneer je erdoorheen blaast. Een compressor scheepshoorn heeft wel een bijbehorende compressor nodig. Deze hebben tevens voor je beschikbaar.  Een greep uit ons assortiment:


  Trompet scheepshoorn

  Deze heeft de vorm van een trompet. Er bestaan 1- en 2-tonige scheepshoorns in trompetvorm. De dubbele scheepshoorn heeft twee ‘trompetten’. De ene hoorn verspreidt een lagere toon dan de andere hoorn. Vooral in de mist is een lage toon het best hoorbaar. Een trompet scheepshoorn verbindt je met de elektra aan boord zodat je de hoorn(s) met één knop kunt bedienen, bijvoorbeeld bij de stuurkolom. Bij elke trompet scheepshoorn in onze webshop staat aangegeven hoeveel decibel de hoorn verspreidt. Dit is vaak rond de 115 decibel. Je heeft de keuze uit een 12V of 24V trompet scheepshoorn.


  Inbouw scheepshoorn of claxon

  Ook met een inbouw claxon of scheepshoorn bent je op grote afstand goed hoorbaar. Doordat de scheepshoorn is ingebouwd, neemt hij minder ruimte in beslag dan een trompet scheepshoorn. Bij Boottotaal vindt je inbouw scheepshoorns van Trem en Allpa. Een scheepshoorn aansluiten kunt je, met de juiste kennis, vaak eenvoudig zelf doen.


  Scheepshoorn kopen en behoefte aan advies?

  Boottotaal helpt je graag om een keuze te maken uit de verschillende scheepshoorns. Neem gerust contact met ons op voor specialistisch advies.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »