Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Boothoezen en dekzeilen

  Of u nu een zeilboot, rubberboot, sloep, tender, optimist of open (motor)boot heeft, bij Boottotaal vindt u voor elke boot een geschikt afdekzeil.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  48 Producten
  Aanbieding
  Boothoes LUXE zwart
  € 95,-
  Aanbieding
  Dekkleed voor boten

  Dekkleed voor boten

  Universeel dekzeil voor uw boot. Past op een slo...
  € 59,-
  Aanbieding
  Zandzak voor dekzeilen
  € 11,50
  Aanbieding
  Boothoes Zilver
  € 49,-
  Aanbieding
  Beschermhoes schroef
  € 24,95
  Aanbieding
  Rubberboot dekzeil
  € 59,-
  Boothoes steunsysteem
  € 39,95
  Aanbieding
  Beschermhoes staartstuk
  € 39,95
  Aanbieding
  Dektent steun
  € 24,95
  Aanbieding
  Rubberboothoes zwart
  € 71,-
  Kuiptent 230cm x 260cm
  € 125,-
  Kuiptent 360cm x 345cm
  € 224,95
  Dekzeil 427-488x229cm
  € 99,70
  Dekzeil sportyak
  € 49,95
  Dekzeil 488-564x239cm
  € 111,-

  Boothoezen en dekzeilen

  Zowel in de winter als zomer is het belangrijk om een boothoes of dekzeil te gebruiken om uw boot te beschermen tegen regen, zon, vuil en andere invloeden van buitenaf. En natuurlijk is elke boothoes waterdicht en ademend. Daarnaast hebben wij voor verschillende boten een boothoessteun die zorgt dat u het dekzeil strak over de boot kunt spannen. Wilt u een dekzeil voor de boot op maat laten maken? Vaak is dat niet nodig, een universele hoes kan passend gemaakt worden voor elke boot.

  Boothoes en dekzeil kopen: waar moet u op letten?

  De dekzeilen zijn in verschillende maten leverbaar. De maten die bij het product staan, zijn de maten van de boot. De zeilen zelf zijn iets ruimer, hierdoor kan er bijvoorbeeld een boothoes steunpaal onder worden geplaatst. Door iets onder het zeil te plaatsen creëert u een tent, hierdoor kan het regenwater van het zeil af lopen. Hoe u het dekzeil op de boot moet bevestigen, hangt af van de boothoes. Sommige boothoezen hebben een elastiek rondom, andere hebben spanbanden. Om de boothoes goed op zijn plek te houden, kunt u zandzakjes voor dekzeilen en/of de zuignappen voor dekzeilen gebruiken.

  Ons assortiment boothoezen en dekzeilen

  Wij bieden onder andere de volgende boothoezen en dekzeilen:

  ·         Universele dekzeilen: deze zijn geschikt voor verschillende soorten boten. Welk dekzeil u nodig heeft, hangt af van de maat van uw boot. Bij Boottotaal vindt u o.a. universele boothoezen van Allpa, Talamex en Odesea. Tip! Een universele boothoes is goedkoper dan een op maat gemaakt dekzeil.

  ·         Dekzeil voor rubberboot: een rubberboothoes is vlak, zonder bolling, en trekt u strak over de boot. De boothoes is leverbaar in het zwart en grijs.

  ·         Boothoes 600D: dit is een veel verkochte, sterke boothoes. 600D staat voor 600 Denier en geeft de dikte aan van de hoes.

  ·         Odesea boothoes: zwarte boothoezen geven uw boot een luxe look. Odesea heeft prachtige zwarte hoezen voor verschillende boten.

  ·         Winterkleden: een winterkleed voor de boot is rechthoekig en vlak en wordt geleverd in universele maten zoals 3x4 meter, 6x8 meter en 10x12 meter. Aan de rand van het winterkleed zitten ogen voor de bevestiging aan uw boot. Winterkleden zijn in verschillende diktes verkrijgbaar.

  ·         Dektent sloep: heeft u een tender of een andere sloep? Met een universeel dekzeil in combinatie met een zeilspanner of steunpaal van Boottotaal hoeft u geen dure boothoes op maat te laten maken.

  ·         Buitenboordmotorhoezen: naast een boothoes voor uw boot zijn er ook speciale beschermhoezen voor de buitenboordmotor, schroef, staartstuk en console. Ook deze zijn in verschillende maten verkrijgbaar.

  Of u nu een boothoes zoekt voor een boot van 4, 6 of 8 meter, bij Boottotaal vindt u boothoezen in alle maten en van alle merken. Bovendien zijn de meeste dekzeilen uit voorraad leverbaar waardoor u het snel in huis heeft.

  Om uw boot zomer en winter te beschermen tegen vuil en weersinvloeden is het belangrijk een dekzeil of boothoes te gebruiken. Een dekzeil of boothoes beschermt tegen regen, maar ook tegen zon.

  Het is belangrijk de juiste hoes voor uw boot te kiezen.

  De dekzeilen zijn leverbaar in verschillende soorten en maten. Dekkleed voor boten deluxe, boothoes zilver en dekkleed voor boten zijn in verschillende maten leverbaar. De maten die er bij staan zijn de maten van de boot. De zeilen zelf zijn wat ruimer. Ook hebben de zeilen een bolling zodat er wat onder geplaatst kan worden en het water er af kan lopen. De zeilen zijn er in verschillende uitvoeringen prijsklassen.

  Het zijn universele zeilen, iedere boot is anders, met de nodige hulpmiddelen kan u het zeil naar uw boot pas maken. Zo kan u met zandzakjes voor dekzeilen en met de zuignap voor dekzeilen het zeil goed op de plek houden. De boothoes steunpaal of het boothoes steunsysteem kan onder het zeil geplaatst worden om een tent te creëren zodat het water er af kan lopen.

  Het rubberboot dekzeil is speciaal voor rubberboten. Ze zijn vlak en hebben geen bolling. Het rubberbootdekzeil is leverbaar in grijs en zwart. Naast verschil in kleur zit er ook een verschil in kwaliteit.

  Het Winterkleed is rechthoekig en vlak. Dit heeft geen bolling, het kan op maat om uw boot worden heengevouwen. De maten die er bij staan zijn de werkelijke maten van het winterkleed. Aan de rand van winterkleed zitten ogen voor bevestiging. Het winterkleed kan in verschillende dikte/ sterkte en in verschillende maten worden gekozen.

  Naast de kleden voor de boot zijn er ook Buitenboordmotorhoezen in Beschermhoes schroef en beschermhoes staartstuk

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »