Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Brandstoftanks

  Heeft u een nieuwe brandstoftank nodig voor uw diesel of benzine motor? Dan bent u bij Boottotaal aan het juiste adres.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  49 Producten
  MaxFlo Handpomp
  € 85,98
  Aanbieding
  Hevelslang
  € 24,95
  Aanbieding
  Trechter
  € 2,95

  Brandstoftanks

  Boottotaal levert benzinetanks voor buitenboordmotoren van alle merken. De brandstoftanks zijn er van 12 tot 25 liter. Zo hoeft u niet elke keer uw buitenboordmotor te vullen met brandstof. Voor de brandstoftanks hebben de bijpassende brandstoftslang en brandstofstekkers. Voor de merken van o.a. Yamaha, Suzuki, Mercury, Honda, Tohatsu, Selva, Johnson, Evinrude en Mariner hebben we dus een passende oplossing. Heeft u een vraag over een van onze buitenboordmotortanks vraag het ons gerust. 


  Benzinetank buitenboordmotor compleet

  Naast losse benzinetanks voor de buitenboordmotor levert Boottotaal ook complete sets met een brandstoftank, slang plus bal, tankkoppeling en een motor brandstofkoppeling. Let wel dat ieder merk buitenboordmotor zijn eigen koppeling heeft. Alle brandstofkoppelingen lijken op elkaar maar passen niet op alle merken. Dus kiest u een complete set brandstoftank met toebehoren maak dan ook de juiste keus buitenboordmotor. Het voordeel van een complete set benzinetank is dat u alles compleet heeft en u niet zelf de set hoeft samen te stellen. De comlete benzinetank sets voor de buitenboordmotor zijn ook nog gunstiger geprijst dan alle losse onderdelen samen.  


  Benzinetank 12 of 25 liter

  Losse benzinetanks voor de buitenboordmotor zijn er in 12 of ongeveer 25 liter. Afhankelijk van het verbruik en de ruimte in uw boot kiest u voor de juiste inhoud benzinetank. Over het algemeen wordt t/m 8 pk voor een 12 liter brandstoftank gekozen. Bij grotere buitenboordmotoren kiest men voor een grotere benzinetank. Naast losse externe benzinetanks kunt u ook voor een inbouwtank kiezen. Deze kunt u gemakkelijk zelf plaatsen in uw boot en wordt op dezelfde manier aangesloten als een losse externe benzinetank.   Benzinetank buitenboordmotor Yamaha   Naast onze universele benzinetanks leveren we ook originele benzinetanks voor Yamaha, Suzuki en Mercury buitenboordmotoren. Ook deze tanks zijn leverbaar in twee maten. Naast de originele benzinetanks leveren we ook de originele olie's, brandstofslangen, brandstofkoppelingen en overige toebehoren.   

  Bekijk ook: Brandstoftanks voor diesel of benzinemotor 
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »