Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Inspectieluiken

  Een inspectieluik voor de boot dient als waterdichte en brandwerende afsluiting van elektra, gas en andere (technische) voorzieningen. Met een inspectieluik zorgt u ervoor dat u te alle tijden toegang houdt tot deze voorzieningen.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  41 Producten
  Aanbieding
  Inspectieluik wit
  € 7,30
  Aanbieding
  Slot voor kunststof luik
  € 25,50
  Aanbieding
  Kunststof luik
  € 39,95
  Inspectieluik rond 315cm
  € 44,50

  Inspectieluiken

  U kunt een luik eenvoudig zelf monteren in het dek, de vloer of een wand. Bij Boottotaal vindt u naast dekluiken, ventilatieroosters en patrijspoorten, een zorgvuldige selectie inspectieluiken van kwalitatieve watersportmerken als Talamex en Allpa.


  Soorten inspectieluiken en inspectiedeksels

  Inspectieluiken zijn er in verschillende soorten, maten en materialen. Wanneer u een inspectieluik wilt kopen, moet u zichzelf het volgende afvragen:

  ·       Waar moet het inspectieluik worden geïnstalleerd?
  ·       Moet er over het luik gelopen kunnen worden?
  ·       Moet het inspectieluik brandwerend zijn?
  ·       Kiest u voor een inspectieluik van RVS, aluminium of kunststof?
  ·       U kunt kiezen tussen een inspectieluik met een draaideksel of een kantelbare klep. Het is helemaal aan u welke u kiest. Bedenk wel: met een inspectieluik met klep creëert u een grotere toegang tot de ruimte daaronder.   
  ·       Uit veiligheidsoverwegingen kan het soms noodzakelijk zijn om een slot op uw luik te monteren. Bij Boottotaal zijn deze sloten los verkrijgbaar.

  Bij Boottotaal zijn sommige inspectieluiken in meerdere maten verkrijgbaar, deze staan aangegeven bij het product zelf. Zo is het kunststof luik van Talamex verkrijgbaar in 270x375, 370x375 en 606x353 mm.


  Inspectieluiken en dekselluiken bij Boottotaal

  Boottotaal heeft de meest gangbare inspectieluiken voor op de boot voor u verzameld. Kleine ronde of vierkante exemplaren. Voor het opbergen van kostbaarheden als portemonnee, sieraden en sleutels kunt u gebruik maken van een inspectieluik met waterzak. Bekijk voor alle opties voor het droog en veilig houden alle opbergsystemen voor op de boot bij Boottotaal. En bent u op zoek naar een goed en degelijk dekluik om de kajuit betrouwbaar mee af te sluiten? Bekijk dan hier de dekluiken van Boottotaal.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »