Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Watertanks

  Drinkwatertanks voor op de boot zijn er in verschillende maten en soorten. Schoon drinkwater is levensbehoefte nummer 1. Daarom zou je ook altijd de beste kwaliteit drinkwater aan boord moeten hebben.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  8 Producten
  INCL. FLENSPLAAT
  Drinkwatertank kunststof

  Drinkwatertank kunststof

  Drinkwatertank compleet met flensplaat voor alle...
  € 104,95
  Aanbieding
  Kunststof watertank wit

  Kunststof watertank wit

  Stevige kunststof watertank met slangaansluiting...
  € 128,95
  Aanbieding
  Flexibele drinkwatertank punt

  Flexibele drinkwatertank punt

  Vormt zich naar de ruimte waar de drinkwatertank...
  € 116,-
  Aanbieding
  Flexibele drinkwatertank rechthoek

  Flexibele drinkwatertank rechthoek

  Vormt zich naar de ruimte waar de drinkwatertank...
  € 114,95
  Jerrycan (water)
  € 22,-
  Jerrycan water met kraan
  € 11,40

  Watertanks

  Voor een heerlijke, onbezorgde dag op het water kun je niet zonder een goede watertank aan boord. Watertanks zijn een onmisbaar onderdeel van de uitrusting op de boot om je te voorzien van schoon en veilig drinkwater. Boottotaal biedt een selectie aan drinkwatertanks die;

  ·       Gemaakt zijn van materiaal dat geschikt is voor drinkwater;
  ·       Goed te onderhouden en checken zijn door de aanwezige inspectiedeksels;
  ·       Vast en stevig, of flexibel zijn.

  Of je nu een watertank van rond de 50 liter zoekt, of een kleine watertank, Boottotaal heeft verschillende volumes en groottes in het assortiment van bekende watersportmerken als Allpa en Nuova Rada. NB Een kunststof watertank voor de boot kan ook als watertank voor de camper of tuin worden gebruikt.


  Watertanks kopen: stevig of flexibel

  Naast harde watertanks, vind je bij Boottotaal ook verschillende flexibele drinkwatertanks. Heel handig voor op kleinere boten en dagtochtjes. Een flexibele waterzak rol je, als deze geleegd is, zo op om mee te nemen naar huis. Zo’n opvouwbare watertank is ook een goed alternatief voor een verticale watertank die je ergens tussen kunt schuiven. De wat hardere kunststof varianten kunnen op de boot blijven en hebben meestal een wat groter volume. Een goede oplossing voor als je meer ruimte heeft en de watertank liever op de boot wilt laten.


  Het onderhoud van watertanks

  Je hebt een aparte tank voor drinkwater, omdat drinkwater vanuit een schone bron moet komen. Dus is de watertank bedoeld voor het bewaren en het drinken van water, gebruik deze dan ook echt alleen voor drinkwater. Check en reinig de watertank regelmatig. Dat kan goed door middel van de inspectiedeksels. Boottotaal heeft een selectie tankreinigers, waaronder drinkwater desinfectiemiddel van Starbrite. Zo kun je onbekommerd genieten van schoon drinkwater aan boord.


  Watertankaccessoires

  Naast kleine en grote watertanks vindt je bij Boottotaal ook slangen, niveaumeters en dekvuldoppen die het vullen van de tank vergemakkelijken. Heb je vragen over de drinkwatertanks in onze collectie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag.

  Bij Boottotaal vind je alles voor een complete uitrusting van de boot!

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »