Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Europa vlaggen

  De Europa vlag is een blauwe vlag met daarop 12 goudkleurige sterren in cirkelvorm. De vlag staat voor eenheid, solidariteit en harmonie binnen Europa. Hij wordt ook wel de vlag van de Raad van Europa, EU vlag of Europese vlag genoemd.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  4 Producten

  Europa vlaggen

  De Europe vlag is geen officiële natievlag. Sommige Europa vlaggen hebben echter een landvlag in de linker bovenhoek. Zo maakt je kenbaar uit welk land je komt.

  Europa vlaggen, landvlaggen, seinvlaggen en meer

  Het voeren van vlaggen op je boot is aan allerlei regels verbonden. Sommige vlaggen zijn verplicht, andere kunt je optioneel gebruiken. Bij Boottotaal hebben we een groot assortiment vlaggen, zoals:

  •  Landvlaggen: het voeren van een natievlag is verplicht. Deze bevestigt je aan een vlaggenstok en plaatst je vervolgens in een vlaggenstokhouder aan de hekstoel of spiegel van uw boot.
  •  Beleefdheidsvlaggen: deze kleine landvlag van 20x30 cm hangt je uit beleefdheid in de stag aan stuurboord wanneer je in een ander land vaart. Je voert dan de vlag van het land waar je vaart.
  •  Seinvlaggen: vroeger waren seinvlaggen de enige manier om te communiceren met andere schepen. Nu worden ze gebruikt wanneer communicatie via de marifoon niet meer mogelijk is óf om de boot te versieren, bijvoorbeeld met vlaggetjesdag.
  •  Geuzenvlaggen: deze kunt je bevestigen aan de voorsteven van uw boot, bij wijze van groet aan andere watersporters.

  De Europa vlag of Europese vlag is het officiële symbool van Europa. Deze vlag is geen officiële natievlag omdat men niet kan zien welke nationaliteit de kapitein heeft. Bij Boottotaal hebben we daarom Europese vlaggen met in de linker hoek een kleine natievlag van Nederland, Duitsland of België. Hiermee laat je zien dat je achter Europa staat én waar je vandaan komt.


  Vlaggen Europa kopen

  De Europa vlaggen in ons assortiment zijn van Talamex. Deze vlaggen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit spunpolyester waardoor ze kleur- en slijtvast zijn. Aan de vlag zit een lus en koord waarmee je hem aan een vlaggenstok kunt bevestigen. De vlaggen zijn verkrijgbaar in: 20x30 cm, 30x45 cm, 40x60 cm, 50x75 cm en 70x100 cm. De Europese vlag met kleine Nederlandse vlag is zelfs verkrijgbaar in 100x150 cm.

  Heeft je nog vragen over de Europa vlaggen? Neem gerust contact op.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »