Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Trolley's en transportwagens

  Het gebruik van een trolley is handig voor het vervoer van uw motor en de opslag in de winter. Met onze trolleys staat de motor altijd in verticale positie.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  4 Producten

  Trolley's en transportwagens

  Buitenboordmotor trolley voor opslag & onderhoud

  Een buitenboordmotor trolley gebruikt u voor opslag in de winter of voor vervoer van en naar de boot. Het beste voor een buitenboordmotor is dat deze rechtop vervoerd en gestald wordt. Daarom is een trolley voor de buitenboordmotor zo handig. Nooit meer in de hoek van de schuur of een plankje aan de werkbank. Zo heeft u weer ruimte in uw garage en staat de buitenboordmotor nooit meer in de weg. Daarnaast voorkomt u met een trolley beschadigingen aan uw buitenboordmotor. Naast opslag is een buitenboordmotor trolley of kar handig voor onderhoud aan de buitenboordmotor. De buitenboordmotor hangt namelijk stevig aan de trolley. Als u in het voorjaar weer uw buitenboordmotor aan de boot hangt kunt u de meeste buitenboordmotor trolleys inklappen zodat deze gemakkelijk is op te bergen. 

  Onze buitenboordmotor trolleys & toebehoren

  Het aanbod buitenboordmotor trolleys op Boottotaal is divers. Zo hebben we de Odesea Rooteq trolley, die geheel inklapbaar is. Of kies tussen een trolley met harde of zachte banden. Naast trolleys voor de buitenboordmotor hebben we ook bokjes waar u de buitenboordmotor aan kunt hangen voor de winter, of tijdens onderhoud. Onze trolleys zijn verkrijgbaar in diverse sterktes en draagvermogen. Afhankelijk van het gewicht van uw buitenboordmotor kiest u de juiste buitenboordmotor trolley. Hulp nodig? Neem contact op! 

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »