Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Talamex Elektromotoren

  Talamex biedt simpele, maar betrouwbare fluistermotoren. Bekijk ons assortiment.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  5 Producten

  Talamex Elektromotoren

  Talamex is een gerenommeerd merk dat hoge kwaliteit biedt voor een vriendelijke prijs. Het merk is het private label van Lankhorst Taselaar, de grootste internationaal opererende groothandel in watersportartikelen. Het merk is bekend in de Benelux, maar ook in Duitsland, Engeland, Spanje, Ierland en Denemarken. 


  Fluistermotoren - elektrisch varen

  Een fluistermotor is een ander woord voor een elektrische motor voor een kleine of lichte boot. Deze naam heeft de motor te danken aan het feit dat de motor de boot stilletjes vooruit duwt. De fluistermotoren worden vaak ingezet voor vermaak, zoals in Giethoorn, en ook bij het vissen worden deze fluistermotoren gebruikt.


  Waarom een Talamex elektromotor?

  Een Talamex elektromotor is stil en trilt niet. Niet gek dus dat een fluistermotor ingezet wordt bij het vissen. Terwijl u dobbert en zachtjes voortstuwt, jaagt u de vissen niet weg. En u kunt genieten van diepgaande gesprekken, want ook die worden niet verstoord door een trillende en brommende motor. De Talamex elektromotoren zijn gemaakt voor lichte boten. Weet dus voor u een Talamex aanschaft wat het gewicht van de boot is, welke tochten u wilt maken en in welk water u de boot gebruikt. En belangrijk: hoe lang wilt u varen en dus hoe groot moet de elektrische motor zijn? Met een Talamex weet u dat u een kwalitatief goede motor heeft voor uw boot, waar u mee kunt pronken op het water. Talamex is namelijk een populaire elektromotor.


  Talamex elektromotoren

  Talamex elektromotoren zijn de voordeligste fluistermotoren, maar dat mag de kwaliteit niet drukken. De motoren zijn simpel, maar betrouwbaar. U kunt met Talamex op zoet en zout water varen. De motoren zijn voorzien van optimaal gebruikersgemak, onder andere doordat u de status van de accu op een display ziet, doordat u met één handeling de motor op- en neer kunt laten bewegen en door het lichtgewicht. Bekijk de specificaties per product en ontdek de voordelen.


  Bestel Talamex bij Boottotaal

  Bij Boottotaal werken alleen maar watersportfanaten. Wij zijn van jongs af aan al betrokken bij watersport en weten wat de sport zo mooi maakt en wat daarvoor nodig is. Een Talamex bieden wij dan ook met trots aan. Het is een motor van prima kwaliteit, voor leuke doeleinden en een leuk prijsje. Heeft u nog vragen over een Talamex elektromotor voor uw boot? Neem gerust contact met ons op.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »