Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Meerpennen

  Met een meerpen kunt u, uw boot vastleggen als u aan een graswal of strand ligt. Aan de meerpennen is een oog bevestigd om uw aanmeerlijn door te halen en aan uw boot vast te maken.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  5 Producten

  Meerpennen

  Soms komt u met uw boot op plekken waar geen aanlegringen of bolders zijn waardoor uw landvasten niet kunt vastmaken. Gelukkig is daar een oplossing voor: meerpennen. Ook wel grondankers voor de boot genoemd. Deze steekt of draait u in de grond zodat u daar uw landvast aan vast kunt maken. Handig voor wanneer u afmeert op een eiland, strandje of langs een laag gelegen wal met zachte grond. Bij Boottotaal hebben we rvs en gegalvaniseerde meerpennen van Talamex en Allpa.

  Soorten meerpennen

  Meerpennen behoren tot de standaard uitrusting van elke boot. Of u nu een zeiljacht heeft of een sloep. Dankzij deze handige pennen kunt u overal afmeren. Het enige wat u nodig heeft is een ondergrond waar u de pennen in kunt draaien of steken. Er zijn twee soorten meerpennen:

  •   Meerpen spiraal: ook wel meerpen schroef genoemd. Deze variant heeft een spiraalvormige onderkant die u eenvoudig in de grond kunt draaien. U heeft daardoor geen hamer nodig. De bovenkant kunt u al kikker gebruiken. Een spiraalmeerpen blijft goed zitten in zandgrond. Bij Boottotaal vindt u de rvs spiraalvormige meerpen van Allpa.
  •   Rechte meerpen: deze variant steekt of slaat u met een hamer in de grond. Aan de bovenkant zit een aanlegring waar u de landvast doorheen kunt halen. Een meerpen is in verschillende lengtes verkrijgbaar. Bij Boottotaal hebben we gegalvaniseerde meerpennen van Talamex. Deze zijn verkrijgbaar in 300, 350, 425, 500 en 550 cm.

  Naast meerpennen, hebben we ook andere onmisbare watersportartikelen om overal veilig te kunnen afmeren zoals fendersankers, ankerlieren, ankerlijnen en meer.

  Meerpennen online kopen

  Goed voorbereid en veilig het water opgaan is belangrijk. Met de juiste watersportartikelen geniet u optimaal van de vrijheid die het water ons biedt. Bij Boottotaal vindt u alles om uw boot compleet uit te rusten. Wilt u meer weten over onze gegalvaniseerde en rvs meerpennen of heeft u een vraag over ons assortiment? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »