Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Boilers

  Boiler boot

  De kans bestaat dat u als ervaren watersportliefhebber vrijwel alle ins en outs weet van uw boot en uiteraard de boten van anderen, maar de kans is minstens zo groot dat u eigenlijk helemaal niet zo op de hoogte bent van vrijwel alles dat bij uw boot komt kijken. Hartstikke logisch ook, want tijdens een tripje met uw boot, ... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  52 Producten
  Aanbieding
  Johnson 30 L. RVS Aquah scheepsboiler 1200 W
  € 569,-

  Boilers

  Boiler boot

  De kans bestaat dat u als ervaren watersportliefhebber vrijwel alle ins en outs weet van uw boot en uiteraard de boten van anderen, maar de kans is minstens zo groot dat u eigenlijk helemaal niet zo op de hoogte bent van vrijwel alles dat bij uw boot komt kijken. Hartstikke logisch ook, want tijdens een tripje met uw boot, hoeft u eigenlijk helemaal nergens anders aan te denken dan het optimaal genieten van de rust en het voorrecht om op deze prachtige manier een omgeving te mogen verkennen. Toch komt u wel eens in een situatie waarin u het één en ander nodig zult hebben voor uw boot en daarom is het wel belangrijk dat u ook het één en ander over uw boot weet en kunt vertellen. Zo ook voor een boot boiler. Als u de geschikte boiler boot voor uw boot zoekt, bent u bij Boottotaal in ieder geval aan het juiste adres!

  Waarom een boiler voor boot?

  Om voor eens en voor altijd wat duidelijkheid te scheppen in de wereld van de boilers en de boten, is het van belang dat we eerst even kijken waarom u überhaupt een boiler boot zou aanschaffen. Een boiler is een thermisch vat dat warm water op voorraad houdt. Het water wordt doorgaans verhit met de koelvloeistof van de scheepsmotor die door een zogeheten warmtewisselaar geleidt. Als de motor niet loopt, dan kan je de boiler aansluiten op walstroom. Dit klinkt allemaal wel erg technisch, maar het komt er in theorie op neer dat u écht in het bezit moet zijn van een werkende en tevens kwalitatief goede scheepsboiler. Gelukkig bent u bij Boottotaal terechtgekomen!

  Boiler boot te koop bij Boottotaal

  Wellicht heeft u al even globaal gekeken naar alle boilers die wij als Boottotaal zijn de aanbieden. U heeft het hoe dan ook gezien dat we een boiler boot te koop hebben. Dit doen we puur en alleen om het feit dat onze klanten te allen tijde genoeg keuze hebben. De ene boiler voor boot is de ander niet, maar de ene klant is ook de andere klant niet. Dit zorgt er vaak voor dat een bepaalde klant een specifieke boiler aanschaft, waar een andere klant verre van enthousiast wordt van diezelfde scheepsboiler. Genoeg keus is dus een must en daarom bent u bij Boottotaal voor uw nieuwe boiler boot aan het juiste adres!

  Vragen, opmerkingen of klachten over een boiler boot?

  Heeft u nog vragen over een boiler boot of over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met onze specialistische medewerkers. Zij helpen u graag met juiste informatie of advies. U kunt contact opnemen via telefoonnummer 04 18-51 40 18 of via ons online contactformulier. Wij doen er alles aan om u de voordelen van onze prachtige boiler boot te laten ervaren bij uw volgende boottrip!

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »