Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  12 volt aansluitingen

  12 volt aansluitingen en USB voor aan boord van elk schip. Je kunt niet meer zonder deze aansluitingen voor het opladen van je telefoon of tablet.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  41 Producten
  Stekker 12V uni eco
  € 6,20
  Adaptersnoer 12V
  € 18,-
  12V stopcontact rond
  € 6,70
  Wandcontactdoos opbouw
  € 11,70
  Verlengkabel 4mm uni/sig
  € 25,60
  12V usb adapter dubbel
  € 18,60
  12V adapter 1<2 + 2xusb
  € 22,20
  Stekker
  € 7,-
  Aanbieding
  USB plug
  € 15,75
  USB stopcontact | Wit
  € 18,60

  12 volt aansluitingen

  Wil je aan boord 12 volt apparatuur aansluiten? Dan heb je ook een 12V stopcontact voor de boot nodig. Tegenwoordig bestaat er veel apparatuur die met een USB-kabel van stroom wordt voorzien. En daarom vind je bij Boottotaal, naast 12 volt inbouw stopcontacten, ook USB laders voor de boot. Zo kun je, zonder speciale adapter, Je USB-apparaten opladen en aansluiten. Op deze pagina vind je ons complete assortiment 12 volt aansluitingen.

  12 volt aansluiting voor de boot

  Een bootaccu geeft 12 volt of 24 volt. Wanneer je onderweg bent, kun je daarom alleen gebruikmaken van 12 volt apparatuur (tenzij je een omvormer gebruikt). Om deze 12 volt apparaten van stroom te voorzien heeft je een 12 volt stopcontact nodig. Zo’n stopcontact staat ook wel bekend als sigarettenaansteker. Tegenwoordig heb je echter 12 volt stopcontacten met DIN aansluiting die stabieler en steviger zijn dan het klassieke sigarettenstopcontact. Bovendien worden deze 12V stopcontacten voor de boot vaak afgesloten met een waterdichte klep zodat je het stopcontact ook in de kuip kunt gebruiken. Let wel: alleen wanneer de 12 volt stekker niet in het stopcontact zit, is het stopcontact waterdicht af te sluiten. Bij Boottotaal vind je ook een sigarattenaansteker plug van Talamex die je zowel in een standaard sigarettenstopcontact als in een 12V DIN stopcontact kunt steken.

  Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder stroom aan boord. En daarom vind je bij Boottotaal een ruim assortiment accessoires om elektra aan boord te installeren en optimaliseren, zoals aggregaten, diodebruggen, walstroombenodigdheden, accuschakelaars, zonnepanelenen meer.

  USB aansluiting voor de boot

  Telefoons, tablets, bootverlichting, navigatie-apparatuur etc. worden tegenwoordig allemaal opgeladen met USB. Een USB-aansluiting op de boot is daarom onmisbaar, het liefst op meerdere plekken zodat je overal Je apparatuur kunt opladen en gebruiken. Bij Boottotaal hebben we 12V USB aansluitingen speciaal voor de boot. Deze zijn waterdicht af te sluiten. je kunt ook kiezen voor een gecombineerd stopcontact: 12 volt en USB.

  Heb je nog een vraag over de 12 volt aansluitingen op deze pagina? Neem gerust contact met ons op!

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »