Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  12 volt aansluitingen

  12 volt aansluitingen en USB voor aan boord van elk schip. U kunt niet meer zonder deze aansluitingen voor het opladen van uw telefoon of tablet.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  13 Producten

  12 volt aansluitingen

  Wilt u aan boord 12 volt apparatuur aansluiten? Dan heeft u ook een 12V stopcontact voor de boot nodig. Tegenwoordig bestaat er veel apparatuur die met een USB-kabel van stroom wordt voorzien. En daarom vindt u bij Boottotaal, naast 12 volt inbouw stopcontacten, ook USB laders voor de boot. Zo kunt u, zonder speciale adapter, uw USB-apparaten opladen en aansluiten. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment 12 volt aansluitingen.

  12 volt aansluiting voor de boot

  Een bootaccu geeft 12 volt of 24 volt. Wanneer u onderweg bent, kunt u daarom alleen gebruikmaken van 12 volt apparatuur (tenzij u een omvormer gebruikt). Om deze 12 volt apparaten van stroom te voorzien heeft u een 12 volt stopcontact nodig. Zo’n stopcontact staat ook wel bekend als sigarettenaansteker. Tegenwoordig heb je echter 12 volt stopcontacten met DIN aansluiting die stabieler en steviger zijn dan het klassieke sigarettenstopcontact. Bovendien worden deze 12V stopcontacten voor de boot vaak afgesloten met een waterdichte klep zodat u het stopcontact ook in de kuip kunt gebruiken. Let wel: alleen wanneer de 12 volt stekker niet in het stopcontact zit, is het stopcontact waterdicht af te sluiten. Bij Boottotaal vindt u ook een sigarattenaansteker plug van Talamex die u zowel in een standaard sigarettenstopcontact als in een 12V DIN stopcontact kunt steken.

  Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder stroom aan boord. En daarom vindt u bij Boottotaal een ruim assortiment accessoires om elektra aan boord te installeren en optimaliseren, zoals aggregaten, diodebruggen, walstroombenodigdheden, accuschakelaars, zonnepanelenen meer.

  USB aansluiting voor de boot

  Telefoons, tablets, bootverlichting, navigatie-apparatuur etc. worden tegenwoordig allemaal opgeladen met USB. Een USB-aansluiting op de boot is daarom onmisbaar, het liefst op meerdere plekken zodat u overal uw apparatuur kunt opladen en gebruiken. Bij Boottotaal hebben we 12V USB aansluitingen speciaal voor de boot. Deze zijn waterdicht af te sluiten. U kunt ook kiezen voor een gecombineerd stopcontact: 12 volt en USB.

  Heeft u nog een vraag over de 12 volt aansluitingen op deze pagina? Neem gerust contact met ons op.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »