Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Wimpels

  Een wimpel is een langwerpige vlag. Een wimpel mag, in tegenstelling tot de reguliere Nederlandse vlag, dag en nacht gehesen blijven. Wimpels zijn in verschillende maten leverbaar.

  Naast de wimpels heeft Boottotaal een zeer ruim assortiment vlaggen, van Nederlandse vlaggen in heel veel maten, tot Internationale vlaggen, provincie vlaggen... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  5 Producten
  Nederlandse wimpel
  € 35,60
  3e vervangingswimpel
  € 9,35
  Vleugel | Rood
  € 17,70
  Friese wimpel
  € 60,10
  Oranje wimpel
  € 18,90

  Wimpels

  Een wimpel is een langwerpige vlag. Een wimpel mag, in tegenstelling tot de reguliere Nederlandse vlag, dag en nacht gehesen blijven. Wimpels zijn in verschillende maten leverbaar.

  Naast de wimpels heeft Boottotaal een zeer ruim assortiment vlaggen, van Nederlandse vlaggen in heel veel maten, tot Internationale vlaggen, provincie vlaggen en seinvlaggen. De wimpels kunnen zowel aan boord als op het land in een vlaggenmast gebruikt worden. Aangezien een wimpel een langwerpige vlag is, is er een langere vlaggenmast nodig om de wimpel te gebruiken. Ook kan deze in de mast van een zeilschip gehesen worden.

  Nederlandse wimpel 250 cm lang.

  Deze wimpel is in de Nederlandse driekleur en is 250 cm lang. Aan het eind zit een wimpelhoutje, waardoor de wimpel mooi recht hangt.

  Nederlandse wimpel 350 cm lang.

  Deze wimpel is 350 cm lang, ook deze wimpel is rood, wit, blauw en heeft een wimpelhoutje.

  Wimpel Kopen

  Op onze webshop vind u de wimpels in de verschillende maten. Ook vind u hier accessoires die bij de wimpel gebruikt kunnen worden zoals vlaggenlijnen, D-sluitingen, kikkers en karabijnhaken.

  Watersportaccessoires van Boottotaal

  Boottotaal heeft een ruim assortiment van technische watersportartikelen tot leuke watersportcadeaus, alles wat u maar zoekt voor op en om het water.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »