Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Schakelpanelen

  Elektrische apparatuur op uw boot kunt u in- en uitschakelen met een schakelpaneel. Ideaal bijvoorbeeld als u een koelbox voor de koudste drankjes, ijsjes of koude hapjes wilt aansluiten op uw boot.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  70 Producten
  Schakelpaneel De Luxe
  € 95,-
  Schakelpaneel 115x165mm
  € 47,-

  Schakelpanelen

  Ook is het de centrale plaats om uw verlichting te regelen, ventilator en pompen. U kunt uw boot zo uitbreiden met apparatuur naar allerlei omstandigheden: een feestje met vrienden op eigen boot, een gezellig etentje organiseren met familie op uw eigen boot of samen met het gezin een hele dag plezier hebben. Bekijk het assortiment op deze pagina!

  Welke schakelpaneel voor uw boot?

  Welk schakelpaneel u op uw boot kunt aansluiten is afhankelijk van welk apparatuur u wilt aansluiten. Een koelbox alleen vreet niet heel veel stroom, maar samen met een geluidsinstallatie voor muziek én verlichting op de boot, vraagt het wel veel stroom. Bedenk dus goed welk apparatuur u wilt aansturen met het schakelpaneel. Daarnaast is het goed om te weten in welke omstandigheden u op de boot bent: met slecht weer is een schakelpaneel dat tegen water kan sowieso van belang en in het donker een schakelpaneel met lichtgevende knoppen.

  Schakelpaneel boot aansluiten

  U wilt met een schakelpaneel met één druk op de knop al uw apparatuur bedienen. Dat kan uiteraard als u het schakelpaneel goed aansluit. Onze schakelpanelen verschillen in het aantal schakelaars, het soort schakelaars en het aantal Volt. Bij verschillende soorten schakelaars kunt u denken aan een aan-/uitknop, maar ook aan een draaiknop. De ene schakelaar heeft alleen knoppen, de ander beschikt ook over een stopcontact. Daar zit uiteraard verschil in de manier van aansluiten. Wel is er volop keuze, waardoor u zekerweten een geschikt schakelpaneel vindt voor uw boot die aansluit bij uw wensen. Het is gemakkelijk om zelf een schakelpaneel aan te sluiten op uw boot.

  Koop uw schakelpaneel voor uw boot bij Boottotaal

  Heeft u vragen over één van onze schakelpanelen die we verkopen in onze webshop, neem dan gerust contact op met de klantenservice. Iedere werkdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur staan ze voor u klaar!

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »