Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Bootsanitair

  Een douche, wasbak en toilet aan boord maken het leven op het water nog nét iets aangenamer. Voor al uw bootsanitair zit u goed bij Boottotaal.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  216 Producten
  Beste keus
  Allpa elektrisch toilet 12V
  € 259,-
  Aanbieding
  Huiddoorvoer messing
  € 5,95
  Aanbieding
  Inbouw spoelbak SNG4245
  € 179,50
  Inbouw spoelbak SNG4237
  € 218,-
  3-weg Kogelkraan
  € 52,31

  Bootsanitair

  Van pomptoiletten en inbouwdouches tot spoelbakken en vuilwatertanks, hier vindt u alles voor het (zelf) inbouwen van sanitair aan boord. De meeste producten zijn uit voorraad leverbaar zodat u snel aan de slag kunt!


  Toilet aan boord

  Wanneer u eenmaal de luxe van een eigen toilet aan boord heeft ervaren, wilt u nooit meer terug. Of u nu een zeilboot heeft of een sloep, een boottoilet is in allerlei maten verkrijgbaar waardoor voor elk type boot een passend toilet te vinden is. Bij Boottottaal vindt u de volgende scheepstoiletten:

  •   Chemisch toilet voor de boot: ook wel Porta Potti genoemd. Het toilet bestaat uit een afvaltank en een spoelwatertank. Wanneer de afvaltank vol is, kunt u deze uitnemen en legen op de daarvoor bestemde plek in de haven.
  •   Pomptoilet voor de boot: deze wordt het vaakst gebruikt op boten. Een pomptoilet werkt met een handpomp waarmee u het toilet kunt doorspoelen. Het vuilwater wordt opgevangen in een ingebouwde tank die u eenvoudig kunt legen (op plekken waar dat is toegestaan).
  •   Elektrische scheepstoiletten: het meest luxe scheepstoilet. Met één druk op de knop spoelt u dit toilet door. Bij Boottotaal vindt u elektrische scheepstoiletten van Johnson, Allpa, Jabsco en meer.


  Douche aan boord

  Ook een eigen douche aan boord draagt bij aan het comfort en gemak. Bij Boottotaal vindt u inbouwdouches en douchesets voor binnen en buiten. Een buitendouche is prettig wanneer u zich na het zwemmen wilt afspoelen. Ook de benodigde slangen en douchekoppen vindt u in onze watersport webshop.

  Wasbak aan boord

  Uw handen wassen, de was doen, koken… een wasbak aan boord is onmisbaar! Bij Boottotaal vindt u spoelbakken en kranen voor de kombuis en badkamer. Veel spoelbakken hebben een klep zodat u extra werkruimte heeft wanneer u de spoelbak niet gebruikt. Wij hebben spoelbakken van Dometic, Allpa, Thetford en meer.

  Toebehoren bootsanitair

  Wanneer u zelf een douche of toilet wilt inbouwen op de boot heeft u de juiste toebehoren nodig zoals slangen, huiddoorvoeren, beluchters, waterscheppen, slangverlopen etc. Deze vindt u onder appendages. Ook toiletpapier en vloeistoffen voor het sanitair aan boord vindt u in onze watersport webshop. Heeft u nog vragen over het bootsanitair? Neem gerust contact met ons op.  

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »