Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Koelwaterpompen

  Moet je de koelwaterpomp van je boot vervangen of repareren? Bij Boottotaal helpen wij je graag met de juiste onderdelen.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  37 Producten
  Koelwaterpomp F4B-8 3/8"
  € 248,80

  Koelwaterpompen

  Koelwaterpompen zorgen ervoor dat de motor (zowel binnen- als buitenmotor) op de juiste temperatuur blijft. Samen met de impeller zorgt deze pomp ervoor dat er koelvloeistof aan- en afgevoerd wordt in het koelwatersysteem van de boot. Een goed lopende motor kan dus niet zonder koelwaterpomp. Bij Boottotaal vind je alle nodige onderdelen van een boot voor een optimaal gebruik van de motor.


  Koelwaterpomp kopen bij Boottotaal

  Alle nodige pompen en bijbehorende koelwaterpomp onderdelen voor aan boord staan overzichtelijk voor je op een rij. Boottotaal levert voornamelijk Johnson koelwaterpompen. De Johnson koelwaterpomp is een kwalitatieve en duurzame pomp van brons met een zelfaanzuigende impeller. Weet je niet zeker welke koelwaterpomp bij je motor hoort? Check het merk en het typenummer op de pompdeksel.


  Koelwaterpompen en impellers

  Een koelwaterpomp bestaat uit een impeller en zijn behuizing. De impeller zorgt ervoor dat het koelwater wordt opgezogen. Impellers moeten goed in de gaten worden gehouden en dienen regelmatig vervangen te worden. Loopt een impeller namelijk vast, of is deze beschadigd, dan raakt de motor oververhit. Dit is dus een essentieel onderdeel van de koelwaterpomp! Boottotaal biedt een groot assortiment impellers en informeert je over de werking en het installeren.


  orgeloos het water op met Boottotaal

  Heeft je alles aan boord voor een onverstoorbare tocht op het water? Of je nu deelneemt aan de plezier- of beroepsvaart, Boottotaal zorgt voor een complete dekuitrusting. In onze complete online watersportwinkel vindt je alles voor de boot en voor op het water. Boottotaal wilt dat je optimaal kunt genieten van het vrije gevoel op de open wateren!

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »