Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Accuschakelaars

  Met een accuschakelaar voorkomt u dat de accu(’s) aan boord leeglopen. Bij Boottotaal vindt u accuschakelaars voor de boot van Allpa, BEP, Talamex en andere kwalitatieve merken.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  26 Producten
  Aanbieding
  Accuschakelaar met slot
  € 42,50
  Aanbieding
  Accuschakelaar ON/OF 275A
  € 39,60

  Accuschakelaars

  U verheugt zich op een lang weekend varen, maar wanneer u aan boord komt en de motor probeert te starten, hoort u alleen een korte klik. In uw afwezigheid blijkt de startaccu langzaam te zijn leeggelopen waardoor u de motor niet kunt starten. Dat is natuurlijk balen. Met een accuschakelaar voorkomt u dat de accu(’s) aan boord leeglopen. Bij Boottotaal vindt u accuschakelaars voor de boot van Allpa, BEP, Talamex en andere kwalitatieve merken.


  Accuschakelaar voor de boot: voorkom een lege (start)accu

  Met een accuschakelaar kunt u een of twee accu’s met één schakelaar in- of uitschakelen. Het grote voordeel hiervan is dat de accu(’s) aan boord niet ongemerkt leeglopen of leeggetrokken worden door apparaten die ongemerkt stroom verbruiken. Hierdoor voorkomt u een lege start- en lichtaccu en bovendien gaan uw accu’s zo langer mee. Er zijn verschillende soorten accuschakelaars:

  •   Accuschakelaar voor 2 accu’s: hiermee kunt u twee accu’s schakelen. U kunt elke accu afzonderlijk aan- en uitschakelen, maar ook beide parallel schakelen zodat de ene accu de ander kan overnemen, mocht die leeg zijn.
  •   Hoofdstroomschakelaar accu: hiermee kunt u met een sleutel de accu in- en uitschakelen.
  •   Hoofdschakelaar met inbouwkast: geschikt voor montage in de kuip. Door de kast blijft de schakelaar beschermd tegen water.
  •   Accuschakelaar met slot: deze schakelaar kunt u op slot zetten met een sleutel om te voorkomen dat de schakelaar (per ongeluk) wordt omgezet. Bij elke accuschakelaar voor de boot staat aangegeven voor hoeveel ampère de schakelaar geschikt is. Welke schakelaar u nodig heeft, ligt aan het vermogen van uw accu(’s). Een accuschakelaar voor de boot aansluiten kunt u zelf doen of laten doen door een professional.


  Boottotaal: elektra voor de boot

  Bij Boottotaal vindt u alles voor de boot, waaronder de benodigde elektra zoals schakelpanelen, diodebruggen, generators, elektrakabels, omvormers en accuschakelaars. Heeft u nog een vraag over de accuschakelaars? Neem gerust contact met ons op.  

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »