Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Dekbeslag

  Bij Boottotaal hebben we een uitgebreide collectie hoogwaardig messing en rvs dekbeslag van bekende merken als Allpa, ARC Marine, Pfeiffer, Talamex.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  422 Producten
  Teak handreling
  € 12,50
  Scharnieren
  € 14,50
  Kabeldoorvoer Ø 70mm
  € 15,77
  Magnetische Deurklink
  € 85,27
  Scharnieren aluminium
  € 27,90
  Aanbieding
  RVS handrailing
  € 57,70
  Oogbout RVS M6 x 60 mm
  € 13,75
  Handgreep flexibel
  € 11,95
  Scharnieren aluminium
  € 22,80
  Offset scharnieren
  € 13,10
  Oogbout RVS M8 x 100 mm
  € 21,25
  Reddingsboei Houder rvs
  € 11,81
  Pianoscharnier
  € 42,70
  Scharnieren aluminium
  € 22,-
  Aanbieding
  RVS Schuurlijst 19 mm
  € 24,60
  Aanbieding
  Kikker | Wit
  € 1,28
  Aanbieding
  RVS instaphulp

  RVS instaphulp

  Handige hulp om makkelijk in jouw boot in te sta...
  € 95,-

  Dekbeslag

  Dekbeslag, ook wel bootbeslag genoemd, is de algemene benaming voor beslag dat je aan boord gebruikt, zoals deurbeslag, sluitingen, kikkers en bolders, luikringen en veel meer. 


  Dekbeslag voor je zeilboot, motorboot of sloep

  Zoals de naam al verraadt, wordt dekbeslag hoofdzakelijk gemonteerd op of in het dek van een zeilboot, motorboot of sloep. Zoals luikringen, scharnieren, kikkers, railings etcetera. Maar ook op andere plekken aan boord wordt dekbeslag toegepast, vandaar dat het ook wel bootbeslag wordt genoemd. Bij Boottotaal hebben het dekbeslag overzichtelijk onderverdeeld in subcategorieën zodat je makkelijk het juiste product kunt vinden:

  •   Deurbeslag: deze categorie bestaat uit deursloten, deurklinken, deurstoppers, drukknopsluitingen, snapsluitingen en meer. Alles om de deuren aan boord goed af te kunnen sluiten zodat ze niet gaan klapperen tijdens het varen.

  •   Railing: in deze categorie vindt je railingsteunen, houten en rvs handrailingen en handgrepen om in de kuip en kajuit meer houvast te creëren.

  •   Scharnieren: Boottotaal heeft veel verschillende soorten scharnieren voor je boot, zoals luikscharnieren, pianoscharnieren, vlakscharnieren en meer. De scharnieren zijn in meerdere materialen en maten verkrijgbaar. Klik op een scharnier om te zien in welke maten we het scharnier leveren.

  •   Sluitingen: luikoveral, grendel, kajuithaak en meer. In deze categorie vindt je allerlei sluitingen waarmee je de bakskisten, deuren en luiken aan boord kunt vastzetten.

  •   Kikkers en bolders: een bolder of kikker bevestigt je op het dek van je boot of op de steiger van je thuishaven. Bij Boottotaal vindt je kunststof, houten en rvs kikkers en bolders in verschillende maten.

  •   Luikringen: hiermee kunt je de luiken aan boord makkelijker openen en sluiten. Naast messing en rvs luikringen, vindt je in onze watersport webshop ook luiksluitingen waarmee je de luiken op slot kunt draaien.

  Ook voor al je bouten, moeren en schroeven kunt je terecht bij Boottotaal. Wij zijn de online dealer van onder andere Talamex dekbeslag. Daarnaast levert Boottotaal ook alle bevestiging voor alle merken biminitop's


  Dekbeslag online kopen

  Boottotaal is een van de grootste online watersportwinkels van Nederland en België. Met meer dan 40.000 producten vindt je bij ons alles voor op en om je boot. Bijna alle producten zijn uit voorraad leverbaar zodat je ze snel in huis of aan boord heeft. Heeft je nog vragen over ons dekbeslag? Neem gerust contact met ons op.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »