Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Fishfinder

  Een fishfinder wordt ingezet om de bodemgesteldheid onder de boot te kunnen zien. Op het scherm van de fishfinder zie je bijvoorbeeld of de bodem hard of zacht is, of waar een kuil of talud zich bevindt. Aan de hand van deze informatie bepaalt de fishfind... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  26 Producten
  Aanbieding
  Humminbird HELIX 5 GPS G2
  € 359,-
  Aanbieding
  Humminbird HELIX 5 DI G2
  € 379,-
  Aanbieding
  Humminbird PIRANHAMAX 4 DI
  € 278,90
  Aanbieding
  2
  € 1.475,-

  Fishfinder

  Fish finder kopen? Dan ben je bij Boottotaal aan het juiste adres. Bij ons vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment fishfinders voor een aantrekkelijke prijs. Wat is een fishfinder? De naam zegt het al, hiermee ga je op zoek naar vis. Dit kan op verschillende soorten wateren, zoals op zee, meren en rivieren. Doordat vissen er regelmatig op uittrekken om voedsel te zoeken, is het soms lastig om een goede visplek te vinden. Op de plekken waar vissen steeds terugkeren, is het vangen van die vissen een flinke uitdaging. Dit komt vooral doordat er zich veel gesteenten, takken, richels en kuilen in het water bevinden. In dergelijke gevallen bieden fishfinders een enorme uitkomst. Het tracken van vis is met deze handige tool kinderspel.


  Waarom een fishfinder kopen? 

  Met een visvinder lokaliseer je vissen en daarbij is het ook mogelijk om populaire plekken op te slaan, zodat je deze in de toekomst weer eenvoudig terugvindt. Ze bestaan uit meerdere delen. Ze hebben een duidelijk beeldscherm, dat tevens de zender is, en een ontvangstmodule die door middel van knoppen en de transducer als onderwaterantenne fungeert. Een goedkope visvinder kopen? In onze webshop vind je een fishfinders voor een aantrekkelijke prijs.


  Hoe werkt een fishfinder?

  Via de transducer ziet de fishfinder exact wat er zich onder de boot afspeelt. Denk hierbij onder andere aan begroeiing en rotsen die zich op de bodem begeven en natuurlijk ook alles dat beweegt, waaronder vis. De informatie die wordt gevonden, wordt vervolgens doorgestuurd naar de ontvangstmodule. Deze informatie wordt op het beeldscherm geprojecteerd. Afhankelijk van het type, is deze informatie enorm gedetailleerd. Twijfel je over welk type te kiezen? Neem dan gerust contact op. We geven je op basis van jouw wensen en budget graag een vrijblijvend advies. 


  Wat is de beste fishfinder?

  Bij Boottotaal vind je veel verschillende visvinders. We hebben een zeer ruim aanbod van Humminbird fish finders. Met de steunen van het merk Railblaza kun je deze weer eenvoudig aan je boot monteren.  Het kiezen van de juiste visvinder kan af en toe wat lastig zijn. Hiernaast is het prijsverschil uiteenlopend. Over het algemeen kan elke fishfinder de vaarsnelheid in beeld brengen. Daarbij kan ook de gevoeligheid worden ingesteld en de grayline zichtbaar worden gemaakt. Tip van Boottotaal: kies voor een fishfinder met GPS. Dit maakt het zoeken naar vissen nog eenvoudiger. De juiste keuze voor een fish finder is afhankelijk van een aantal zaken.

  Over het algemeen moeten de basiseigenschappen van de fish finder bestaan uit:
  • De vaarsnelheid moet in beeld komen;
  • De gevoeligheid moet ingesteld kunnen worden, want dit verschilt qua diepte, maar ook zee of zoetwater;
  • De grayline moet zichtbaar zijn, zodat je in beeld hebt wat de staat van de bodem is.
  • Niet verplicht, maar wel superhandig: een fish finder met GPS.


  Vragen? Wij zijn er voor je!

  Vanzelfsprekend staan onze specialisten voor je klaar om jou te helpen bij het kiezen van de juiste fishfinder. Je kunt ons zowel per e-mail als telefonisch bereiken. Wij helpen je natuurlijk goed uitgerust het water op. Ook voor een vrijblijvend advies kun je bij onze specialistische medewerkers terecht. Bestel jij bij Boottotaal een fishfinder, dan ben je verzekerd van kwaliteit. Wij streven ernaar om jouw order dezelfde dag nog gereed te maken en te verzenden, zodat je jouw bestelling zo spoedig mogelijk ontvangt. Ben je onverhoopt niet tevreden? Je mag jouw bestelling vanzelfsprekend omruilen of retourneren.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »