Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Smarttabs

  De Smart Tabs SX van Nauticus zijn automatische trimplaten die ervoor zorgen dat je boot op alle snelheden en onder alle omstandigheden stabiel en soepel vaart.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  3 Producten

  Smarttabs

  Dit gepatenteerde trim- en stabilisatiesysteem is eenvoudig te monteren en heeft een zeer positief effect op de vaarprestaties van je boot. Bij Boottotaal vind je de smart tabs in drie uitvoeringen:18 kg, 27 kg en 36 kg.


  Hoe werken smart tabs?

  Smart tabs bestaan uit met stikstof gevulde cilinders die verbonden zijn met trimplaten. Doordat de cilinders constant onder druk staan wordt de trimplaten automatisch naar beneden geduwd. Dit duwen zorgt ervoor dat je boot constant in balans blijft. Wanneer je gas geeft, zorgen de smart tabs voor weerstand zodat de punt van je boot minder omhoog komt. Hierdoor bereik je sneller een hogere snelheid, verbruik je minder brandstof en vaart de boot soepeler. Je monteert de smart tabs een weerszijden van je buitenboordmotor. Elke smart tab werkt afzonderlijk. Dus ook wanneer je op hoge snelheid een bocht maakt, zorgt de smart tab aan stuur- of bakboord ervoor dat je boot niet te veel naar de zijkant helt. Smart Tabs passen zich dus aan alle omstandigheden aan, ongeacht je snelheid en de golfslag.


  Voordelen smart tabs

  Bij Boottotaal hebben we een ruime collectie elektrische en automatische trimplaten voor de boot. Elektrische trimplaten worden elektronisch aangedreven en kun je bedienen met een bedieningspaneel. Automatische trimplaten, zoals de smart tabs van Nauticus, zijn zelf regulerend. Alle voordelen van de smart tabs op een rij:

  •   Comfortabel: een boottocht voelt veel comfortabeler doordat de smart tabs als schokdempers werken die de boot constant in balans houden.
  •   Boeg blijft lager: de punt van de boot komt minder ver uit het water (tot 40%) waardoor je boot soepeler door de golven snijdt en minder weerstand ervaart.
  •   Geen geschommel en gestuiter: smart tabs werken als schokdempers waardoor de klappen van golven grotendeels worden opgevangen. Wel zo prettig en veilig voor je en je passagiers!
  •   Verbeterde acceleratie: de boot komt makkelijker en sneller op snelheid doordat hij stabieler en soepeler door het water snijdt. Ideaal voor als je een waterskiër of funtube achter je boot heeft hangen.
  •   Brandstof besparen: door de stabiele ligging op het water en snellere acceleratie bespaart je veel brandstof en dus veel geld.
  •   Geen bedieningspaneel: omdat de smart tabs niet elektronisch maar automatisch worden aangedreven, hoeft je geen elektra aan te leggen en heeft je geen apart bedieningspaneel nodig. Heeft je nog vragen over de smart tabs van Nauticus? Neem gerust contact met ons op.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »