Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  ANWB Waterkaarten

  Ieder vaargebied in Nederland heeft zijn eigen waterkaart. Op de waterkaarten is informatie te vinden over het gebied en de waterwegen. Met de waterkaart aan boord kan je veilig de weg vinden het gebied waar je vaart.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  24 Producten
  OVERZICHTSKAART
  ANWB Waterkaart - Nederland

  ANWB Waterkaart - Nederland

  De ANWB Waterkaarten zijn vernieuwd! Landdekkend...
  € 11,99
  ANWB Waterkaart Amsterdam

  ANWB Waterkaart Amsterdam

  Ontdek Amsterdam vanaf het water met deze waterk...
  € 11,95
  ANWB Waterkaart 21 Vinkeveense en Loosdrechtse Plassen
  € 16,95

  ANWB Waterkaarten

  ANWB Waterkaarten van Boottotaal

  Al jarenlang is Boottotaal is de meest complete webshop van en voor watersportliefhebbers. Wij hebben meer dan 40.000 watersportartikelen in ons ruime assortiment. Wij bieden allerlei producten aan waarmee u het water op kan. Zo hebben wij ook de meest recente waterkaarten in ons assortiment. Ieder vaargebied in Nederland heeft namelijk zijn eigen waterkaart. Op de waterkaarten vindt u informatie over het gebied en de waterwegen. Daarmee kunt u veilig de weg vinden in het gebied waar u vaart.

  Boottotaal biedt een breed scala aan informatiebronnen over de Waterwegen. Naast de ANWB waterkaarten hebben we ook hydrografische kaarten, almanakken en digitale waterkaarten in ons assortiment. Dat geldt ook voor vaarwijzers, logboeken, cursusboeken en andere informatieve boeken voor de watersporter. Met de waterkaarten van Boottotaal blijft u de juiste koers varen!

   

  ANWB waterkaarten Noord Holland

  De ANWB waterkaart is een overzichtskaart voor de watersporters in Nederland. De kaarten zijn in 2019 nog geheel vernieuwd. De waterkaarten geven van ieder gebied alle nodige informatie weer. In totaal zijn er 24 kaarten voor het hele Nederlandse vaargebied beschikbaar. In deze waterkaarten worden onder andere waterwegen, betonning, dieptes, bruggen, sluizen, jachthavens en van bepaalde gebieden gedetailleerde uitsneden en havenplaatsen uitgelicht. Naast de gedetailleerde weergave hebben wij ook de Waterkaart Nederland. Dit is een ANWB overzichtskaart van alle waterwegen in Nederland.

   

  ANWB waterkaarten Noord Holland

  De nieuwe ANWB waterkaarten hebben een geheel vernieuwde en verbeterde achtergrond. Daarnaast bestaan de kaarten uit scheur- en watervast papier en geeft het betrouwbare, gedetailleerde nautische kaartinformatie. Op de kaarten staan brugnummers die verwijzen naar Wateralmanak 2 en plekken waar u brandstof kunt bijtanken. Tot slot kunt u zien wat de maximale vaarsnelheid en diepgang van het watergebied is. Dit wordt allemaal verduidelijkt in een uitgebreide legenda.

   

  Gebieden ANWB waterkaarten

  Zoals eerder vermeld, heeft Nederland 24 waterkaarten. U kunt een ANWB waterkaart kopen voor bijvoorbeeld de volgende populaire watergebieden: Waterkaart Noord-Holland; Waterkaart Zuid-Holland; Waterkaart Amsterdam; Waterkaart Friesland; Waterkaart Hollandse plassen. Kijkt u op onze website voor de ANWB waterkaarten van alle andere gebieden.

   

  Waterkaart kopen bij Boottotaal

  Wilt u nu graag nieuwe gebieden ontdekken in Nederland? De ANWB waterkaarten van Boottotaal helpen u op weg. Een ANWB waterkaart kopen doe je eenvoudig via onze website. Onze bezorgers doen er alles aan uw waterkaart zo snel mogelijk te leveren, zodat u meteen nieuwe gebieden kunt ontdekken. Wanneer uw bestelling een bestelwaarde heeft vanaf €99,- verzenden wij zelfs gratis! Heeft u nog vragen? Onze specialisten staan altijd voor u klaar. U kunt contact opnemen met ons via 0418 – 51 40 18 of vul ons contactformulier in. Samen komen we er uit!

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »