Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Waterkaarten

  Ieder vaargebied in Nederland heeft zijn eigen waterkaart. Op de waterkaarten is informatie te vinden over het gebied en de waterwegen. Met de waterkaart aan boord kan je veilig de weg vinden het gebied waar je vaart.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  24 Producten

  Waterkaarten

  ANWB Waterkaarten

  De ANWB Waterkaarten zijn overzichtskaarten voor de watersporters in Nederland. De kaarten zijn vanaf 2019 geheel vernieuwd. Er zijn 24 waterkaarten die ieder van hun eigen gebied alle nodig informatie geven. Samen bedekken deze 24 kaarten het hele Nederlandse vaargebied. De kaarten bevatten  onder andere de waterwegen, betonning, dieptes, bruggen, sluizen, jachthavens en van bepaalde gebieden gedetailleerde uitsneden en havenplaatsen. Naast de detail-weergave van de gebieden is er ook de Waterkaart Nederland. Dit is een overzichtskaart die alle waterwegen van Nederland weergeeft. Hierop kan bijvoorbeeld makkelijk een vakantieroute worden uitgestippeld. Boottotaal levert altijd de meest recent beschikbare waterkaart.

  Specificaties van de ANWB Waterkaarten

  – geheel vernieuwde en verbeterde achtergrond;
  – scheur- en watervast papier;
  – betrouwbare, gedetailleerde nautische kaartinformatie;
  – brugnummers die verwijzen naar Wateralmanak 2;
  – brandstofverkooppunten;
  – maximum diepgang;
  – inzet op de kaarten met belangrijkste havens en plaatsen;
  – maximum vaarsnelheden;
  – uitgebreide legenda.

  Waterkaart kopen

  Boottotaal biedt een breed scala aan informatiebronnen over de Waterwegen. Naast de ANWB Waterkaarten, hebben we ook in ons assortiment Hydrografische kaarten, almanakken, digitale waterkaarten, Vaarwijzers, logboeken, cursusboeken en andere informatieve boeken voor de watersporter.

  De hydrografische kaarten zijn waterkaarten gemaakt door de Hydrografische Dienst. Deze kaarten zijn voor 8 vaargebieden leverbaar.

  De almanakken geven informatie over de waterwegen. ANWB wateralmanak 1 bevat het Binnenvaart Politie Reglement van Nederland en België. ANWB Wateralmanak 2 bevat een Compleet overzicht van de vaarwegen en watersportplaatsen in Nederland en België, met onder andere informatie over jachthavens, brandstofstankplaatsen en bedieningstijden van bruggen en sluizen.

  De vaarwijzers van Hollandia zijn boeken met veel praktische- en toeristische informatie, voorzien van routes, kaartjes en fotomateriaal.

  Kortom op Boottotaal vind u alle Waterkaarten en boeken om goed voorbereid op pad te gaan, de vaar-voorpret gaat hier van start! 

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »