Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Walstroom

  Bij Boottotaal hebben we walstroomkabels in verschillende lengtes, verloopstekkers, walstroom aansluitingen, splitters en meer om je boot in de haven van walstroom te voorzien.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  53 Producten
  Aanbieding
  Walstroom aansluitkit
  € 49,99
  Aanbieding
  Marinco Elektrakabel + stekker & CE plug 16A
  € 84,95
  15% voordeel!
  20 meter kant en klare walstroomkabel

  20 meter kant en klare walstroomkabel

  Elektrakabel voor de boot voorzien van CEE haven...
  € 49,95
  Aanbieding
  Walstroom stopcontact inbouw RVS
  € 139,-
  Marinco walstroomstekker
  € 84,80
  16A Connector
  € 51,10
  Installatiekast aardlek
  € 105,-
  Inbouwdoos CEE creme
  € 18,80
  Aanbieding
  CEE walstroomaansluiting
  € 18,80
  Aanbieding
  Walstroom aansluitkit voor boten

  Walstroom aansluitkit voor boten

  Mooie walstroomset voorzien van 15 meter walstro...
  € 299,-

  Walstroom

  Een goede stroomvoorziening op de boot verhoogt het comfort en gemak aan boord. Met een accu zorg je ervoor dat je tijdens het varen genoeg stroom hebt voor je koffiezetapparaat, verlichting, navigatieapparatuur etc. Eenmaal aangemeerd in de haven, kun je het best gebruikmaken van walstroom. Hiervoor heb je een walstroomkabel en walstroomaansluiting aan boord nodig. 


  Het voordeel van walstroom

  In de meeste havens zijn walstroomkasten aanwezig. Deze staan op de steiger zodat je je kabel kunt inpluggen wanneer je aangemeerd bent. Het voordeel van walstroom is dat je je motor niet hoeft te laten draaien om (230 v) elektra aan boord te hebben. Dit is beter voor het milieu en voorkomt geluidsoverlast. Bovendien worden je accu’s gelijk opgeladen, mits je een acculader hebt geïnstalleerd, zodat je ook tijdens het varen van stroom bent voorzien.


  Welke walstroomkabel heeft je nodig?

  Walstroomkabels zijn er in verschillende lengtes, kleuren en uitvoeringen. Over het algemeen heeft de kabel een blauwe CEE-stekker, deze wordt het meest gebruikt in Europa. Bij Boottotaal vind je ook walstroomkabels met een Amerikaanse aansluiting. Met een verloopkabel kun je de walstroomkabel eventueel ook aansluiten op een gewoon stopcontact. De walstroomkabels zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. De 20 meter walstroomkabel is de meest verkocht variant, hieraan heb je meestal genoeg. Liever iets meer lengte? We hebben ook walstroomkabels van 30 en zelfs 40 meter. Zorg er in elk geval voor dat de kabel niet te strak staat. Hierdoor beschadigt de kabel en loopt je het gevaar dat iemand over de kabel struikelt.


  Walstroom aansluiten op de boot

  Wanneer je een walstroomaansluiting wilt creëren aan boord bieden wij een complete walstroom aansluitset inclusief walstroom stopcontact met afdekklep, CEE stekker en zekeringskastje. We verkopen de stopcontacten ook los of kies voor het walstroom centrum van Nuova Rade. Een walstroom aansluiting maken vraagt veel kennis. We raden daarom aan om dit door een professional te laten doen. Heb je nog vragen over de walstroomkabels en aansluitingen? Neem gerust contact met ons op.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »