Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Hoosmaat

  De Hoosmaat houdt de de boot droog en werkt op zonne-energie. De Hoosmaat bestaat uit een accubak met ingebouwde accu en bilgepomp. Bovenop de accubak is het zonnepaneel gemonteerd. Deze houdt de accu vol zodat de Hoosmaat altijd kan werken als het nodig... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  1 Product

  Hoosmaat

  Wilt u liever een losse bilgepomp op 12 of 24 volt? Dat kan ook, bekijk dan ons assortiment bilgepompen. Het voordeel van een Hoosmaat is dat u nooit meer zelf hoeft te pompen of te scheppen. Uw boot zal altijd droog zijn. 

  Duurzaam

  Doordat de Hoosmaat gebruik maakt van een zonnepaneel is het verbruik van de bilgepomp duurzaam. Daarnaast is er gewerkt met duurzame materialen voor een lange levensduur.

  Geen zorgen

  Uw bilgepomp in de hoosmaat zal altijd klaar staan om in te schakelen aangezien het zonnepaneel voor een volle accu zorgt. Zo heeft u geen zorgen of uw pomp wel aanspringt als het regent. 

  Weinig ruimte

  Doordat de Hoosmaat compact is kan de Hoosmaat in vrijwel alle boten worden geplaatst. De sterke pomp in de Hoosmaat zorgt er voor dat uw boot binnen enkele minuten wordt leeggepompt. 

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »