Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Cursusboeken

  Boottotaal wil graag dat u geniet van uw favoriete watersport. Daarvoor heeft u naast een goede uitrusting, boot en accessoires, ook kennis nodig van de regels op de wateren.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  8 Producten

  Cursusboeken

   Welke soort boot u ook heeft, of welke watersport ook uw voorkeur heeft, met de juiste certificaten op zak voelt u zich zekerder op het water. Bovendien is het behalen van sommige certificaten zelfs verplicht.

  Daarom biedt Boottotaal naast alles voor op en om de boot, u ook de meest gangbare cursusboeken die nodig zijn voor Klein Vaarbewijs 1 en 2 en cursusboeken Marifonie en Marcom B. Deze studieboeken helpen u op weg richting de nodige examens en het behalen van de gevraagde certificaten.

  Cursusboeken voor Klein Vaarbewijs 1 en 2

  Bent u in het bezit van een boot die sneller vaart dan 20 km/uur, of die tussen de 15 en 25 meter lang is, dan bent u verplicht een vaarbewijs te halen. Met het Klein Vaarbewijs 1 kunt u op rivieren, meren en kanalen varen. Haalt u het Klein Vaarbewijs 1, dan is dit ook een certificaat voor internationale, binnenlandse wateren (het zogenaamde International Certificate of Competence inland Waters). Kiest u toch ook graag voor het ruimere sop en wilt u tochten over zee kunnen maken? Dan moet u ook Klein Vaarbewijs 2 halen. Hiermee mag u op de Waddenzee, het IJsselmeer en bijvoorbeeld de Oosterschelde varen.

  Tip! Het beste boek voor vaarbewijs 1 en 2? Het Vaarbewijs 1 en 2 boek van de ANWB geeft een heldere uitleg en laat u oefenen met honderden vragen. Wanneer u zich opgeeft bij het CBR om het vaarbewijs te halen, bent u met dit cursusboek al een hele stap richting het certificaat.

  Een cursusboek voor Marifonie en Marcom B 

  De marifoon is het belangrijkste communicatiemiddel op het water, waarmee u persoonlijke problemen op de boot, of problemen van anderen bij u in de buurt, door kunt geven. De marifoon is een krachtige zender waarvoor een bedieningscertificaat nodig is. Met het basiscertificaat Marifonie bent u in staat op de juiste manier te communiceren op de binnenlandse wateren met de boten bij u in de buurt. Marcom B leert u ook de regels voor het communiceren vanaf zee. Boottotaal biedt de beste en meest overzichtelijke cursusboeken voor een goede voorbereiding op het examen Marifonie en Marcom B.

  Andere cursusboeken en toebehoren

  Met het studieboek ‘Studiewijzer Stuurbrevet België’ kunt aan de slag om u voor te bereiden op de Belgische variant van het Vaarbewijs 1 en 2. Met een Algemeen Stuurbrevet mag u op alle Nederlandse en Belgische binnenwateren varen, inclusief de zee.

  Ten slotte levert Boottotaal ook de nodige toebehoren zoals kaartpassers of koersliniaal die voor sommige examens nodig zijn.

  Veel succes met de studie en het examen!

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »