Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Impellerpompen

  De impellerpomp wordt vaak als koelwaterpomp gebruikt, maar kan ook voor andere doeleinden worden ingezet zoals: bilgepomp, dekwaspomp, drinkwaterpomp, dieselpomp en oliepomp. Bekijk ons assortiment.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  32 Producten

  Impellerpompen

  De impellerpomp wordt vaak als koelwaterpomp gebruikt, maar kan ook voor andere doeleinden worden ingezet zoals: bilgepomp, dekwaspomp, drinkwaterpomp, dieselpomp en oliepomp. Bij Boottotaal hebben we impellerpompen van Johnson in meerdere varianten. Deze zijn uit voorraad leverbaar waardoor u snel aan de slag kunt met het vervangen van uw impellerpomp.


  Impellerpomp vervangen

  In onze watersport webshop bieden we alle mogelijke pompen voor aan boord: bilgepompen, waterpompen, koelwaterpompen, dekwaspompen, douche- en lenspompen en meer. De impellerpomp is een universele pomp die niet alleen kan worden gebruikt als koelwaterpomp, maar ook als bilgepomp, waterpomp, dekwaspomp, dieselpomp of oliepomp. De pomp is alleen niet geschikt voor vuilwater, benzine en paraffine. Een impellerpomp heeft een zelfaanzuigend vermogen. Wanneer de pomp als koelwaterpomp wordt gebruikt, wil dat zeggen dat het water wordt aangezogen en doorgevoerd naar de motor. Wilt u een bestaande impellerpomp vervangen? Wij bieden Johnson impellerpompen in verschillende uitvoeringen, geschikt voor 12V of 24V.


  Impellerpomp reviseren of repareren

  In een impellerpomp zit een rubberen ‘rad’ (impeller) dat na verloop van tijd slijt. Deze slijtage kan ervoor zorgen dat het water (of een andere vloeistof) niet goed meer wordt rondgepompt. Wanneer de impellerpomp als koelwaterpomp wordt gebruikt, kan dat ervoor zorgen dat de motor niet genoeg wordt gekoeld. Hierdoor kan de motor ernstig beschadigen. Zo’n rubberen rad heeft dus een belangrijke functie. Het is daarom noodzaak dat u de impeller regelmatig nakijkt en vervangt wanneer dat nodig is. Ook raden we het aan om altijd een reserve impeller aan boord te hebben liggen. Bij Boottotaal vindt u vervangende impellers van alle bekende merken: Jabsco, Allpa, Technautic, Vetus en Johnson. Het is belangrijk dat u goed kijkt naar het model, het merk en de afmetingen. De impeller moet precies passen om hem optimaal te laten functioneren.


  Boottotaal: dé online watersportwinkel

  Bij Boottotaal zorgen we goed voor u en voor uw boot. Naast nautische lifestyleproducten en zeilkleding, bieden we alles voor het onderhouden van uw boot. Heeft u niet gevonden wat u zocht? Neem dan gerust contact met ons op. Ook wanneer u nog vragen heeft over de impellerpompen op deze pagina staan wij u graag te woord.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »