Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Dekwaspompen

  Met een dekwaspomp kun je gemakkelijk je boot schoonmaken en afspoelen. Ieder booteigenaar vindt het belangrijk om zijn boot netjes schoon te houden. Daarom kiezen veel booteigenaren voor een dekwaspomp van Boottotaal.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  30 Producten
  DRAAGBAAR
  SEAFLO dekwaskit 12 volt portable

  SEAFLO dekwaskit 12 volt portable

  Handige draagbare dekwaskit met 12 volt stekker.
  € 149,-
  BESTE KEUS!
  Johnson Aqua Jet Dekwaspomp set

  Johnson Aqua Jet Dekwaspomp set

  Deze Aqua Jet 5.2 dekwaspomp levert 5 bar werkdr...
  € 312,-
  Aanbieding
  Jabsco hotshot 3 dekwaspomp 12V 11 L/M 50 PSI
  € 179,95
  HEAVY DUTY
  Jabsco Hotshot dekwaspomp HD4 - 12/24 volt - 15 L/PM
  € 216,-
  HEAVY DUTY
  Jabsco Hotshot dekwaspomp HD KIT - 12 volt - 15 L/PM
  € 265,-
  HEAVY DUTY
  Jabsco dekwaspomp HD5 12V - 19 L/M

  Jabsco dekwaspomp HD5 12V - 19 L/M

  Heavu Duty dekwaspomp met koppelingen, filter en...
  € 284,-
  HEAVY DUTY
  Jabsco Hotshot HD6 dekwaspomp 12/24 volt - 23 L/M
  € 334,-
  HEAVY DUTY
  Jabsco Hotshot HD6 dekwasKIT 12 volt - 23 L/M
  € 394,-
  Aanbieding
  Marco Waterdruksysteem met dekwaskit PA12/E 12/24V
  € 483,19
  Aanbieding
  Flojet Dekwaspomp 12 / 24 Volt 17 Ltr/Min
  € 299,95
  Prijspakker
  Albin dekwaspomp 3.4 - 12V

  Albin dekwaspomp 3.4 - 12V

  Set bestaat dekwaspomp 3.4, spuitpistool en wate...
  € 159,-
  Aanbieding
  Whale dekwaspomp
  € 228,-
  Aanbieding
  Whale dekwaspomp Set
  € 344,-
  Schakelpaneel voor dekwaspomp
  € 52,72
  Aanbieding
  Flexibele groeislang 15m
  € 71,95

  Dekwaspompen

  Maar ook als set wordt deze veel verkocht. Bij een dekwasset wordt een spuitpistool, slang en waterfilter geleverd. Met een dekwaspomp haal je gemakkelijk water uit het wateroppervlak. Een dekwaspomp is namelijk zelfaanzuigend. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook de dekwaspomp aansluiten op je schoonwatertank. De dekwaspomp bouwt druk op en geeft zo'n 15-25 liter water per minuut om je dek of boot goed te kunnen afspuiten en schoon te maken. 


  Dekwaspomp 12 volt

  Dekwaspompen leveren we o.a. in 12 volt uitvoering. Deze dekwaspomp is gemakkelijk te installeren en wordt compleet geleverd. De pompen zijn zelfaanzuigend en er zijn modellen bij die een beperkte tijd droog kunnen lopen. Bij elke dekwaspomp staat vermeld wat de capaciteit is en de aanzuighoogte. 


  Dekwaspomp 24 volt

  Naast 12 volt dekwaspompen hebben we uiteraard ook dekwaspompen in 24 volt uitvoering. Voor beide voltages leveren we dekwaspompen van de bekende merken zoals Jabsco, Johnson, Allpa, en Seaflo. Zo bent je verzekerd van de beste kwaliteit dekwaspomp. En bij Boottotaal betaald je ook nog eens niet te veel!


  Dekwaspomp installeren

  Een dekwaspomp is eigenlijk heel gemakkelijk te installeren. Steeds meer booteigenaren kiezen voor een dekwaspomp of dekwasset. Je kunt de dekwaspomp installeren op het drinkwatersysteem van je boot of doormiddel van een huiddoorvoer het water opzuigen vanuit het oppervlaktewater. De meeste dekwaspompen zijn stille pompen en kunt je met vier schroeven of boutjes overal monteren. Met een dekwasset worden ook alle toebehoren geleverd zoals een spuitpistool, slang en aansluitingen. Daarnaast leveren we ook losse aansluitingen zodat je ook elders aan boord een aansluiting kunt maken voor de waterslang. 


  Dekwaspomp binnenvaart

   Zowel voor de recreatievaart als voor de binnenvaart leveren we dekwaspompen. Voor de binnenvaart zijn de dekwaspompen voorzien van extra capaciteit en hebben extra vrije uitloop capaciteit. Zo levert Boottotaal voor elk doeleinde een geschikte dekwaspomp.


  Dekwaspomp kopen

  Ons assortiment dekwaspompen wordt uit voorraad geleverd. Zo grijpt je nooit mis! En dat ook nog eens voor een scherpe prijs. Het assortiment dekwaspompen is groot bij Boottotaal. Naast dekwaspompen voor zoetwater leveren we ook zoutwater pompen. Heeft je vragen over het installeren of aanschaffen van een van onze dekwaspompen? Of over relevante producten als bilge pompen, koelwaterpompen of hoogwater alarmen? Vraag het gerust aan een van onze specialisten! Wij helpen je graag met het vinden van de beste boot pomp

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »