Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Wantspanners

  Wantspanner

  De kans is best groot dat u allang op de hoogte bent van alles wat met uw boot van doen heeft, maar er bestaat tevens ook een wat kleinere kans dat dit nog net niet helemaal het geval is. De wereld van de watersport is erg groot en kan daarom soms wat onoverzichtelijk of ongestructureerd lijken, maar wanneer u het één en ... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  23 Producten
  ACTIE
  Toggles
  € 23,70
  Pelikaanhaken met oog
  € 26,90
  Strap toggle
  € 22,20
  Sliphaken - met ring
  € 12,10
  Sliphaakringen
  € 1,-
  Pelikaanhaken
  € 19,35
  Railingterminals
  € 15,70
  Wantspanner beschermers
  € 42,40
  Wantspannerhoes
  € 30,90
  Toggle Terminal
  € 43,20
  Gaffel - Terminal
  € 42,40
  Haakterminal
  € 8,50
  Jaw Toggles
  € 31,70
  Gaffel - terminal
  € 36,40

  Wantspanners

  Wantspanner

  De kans is best groot dat u allang op de hoogte bent van alles wat met uw boot van doen heeft, maar er bestaat tevens ook een wat kleinere kans dat dit nog net niet helemaal het geval is. De wereld van de watersport is erg groot en kan daarom soms wat onoverzichtelijk of ongestructureerd lijken, maar wanneer u het één en ander op een rijtje heeft, is er eigenlijk niets meer aan de hand. Zo ook voor wat betreft een wantspanner. Wellicht weet u al wat een wantspanner is en bent u simpelweg op zoek naar een goede plek om een kwalitatief goede wantspanner te kopen, maar de kans is minstens net zo groot dat u gewoon wat aan het oriënteren bent. Wat uw reden ook is, Boottotaal helpt u met alle plezier verder!

  Waarom een wantspanner?

  Veel ervaren watersporters zal een term als een ‘wantspanner’ wel iets zeggen, maar de kans bestaat dat het voor u nog net niet helemaal duidelijk is. Wantspanners worden gebruikt om de want op spanning te kunnen zetten. Een wantspanner bestaat uit verschillende onderdelen: het zogeheten huis en twee draai-einden. Een wantspanner wordt meestal gebruikt om de verstaging van een zeilboot of -jacht op de juiste spanning te houden. Dit klinkt misschien wat technisch, maar naarmate de tijd vordert, zullen zaken als een wantspanner ongetwijfeld duidelijker worden!

  Wantspanners te koop bij Boottotaal

  De kans is groot dat u al wat op het internet gezocht heeft naar een wantspanner voor uw boot of misschien bent u zelfs al in verschillende, daadwerkelijke fysieke winkels geweest. Waar het om gaat, is dat u bij Boottotaal gegarandeerd aan het juiste adres bent als u op zoek bent naar een wantspanner. Boottotaal biedt best veel verschillende wantspanners aan, dus we raden u ook ten zeerste aan om te allen tijde de productomschrijving en -specificaties tijdig en goed door te nemen. Dit voorkomt eventuele misverstanden in de toekomst!

  Koop uw wantspanner bij Boottotaal!

  Wanneer u een geschikte wantspanner voor op uw boot heeft gevonden, kunt u deze gemakkelijk en snel via onze website bestellen. Wanneer uw bestelling in goede orde is ontvangen, gaat ons bezorgteam aan de slag en doen we er alles aan om uw nieuwe wantspanner zo spoedig mogelijk bij u te bezorgen!

  Vragen, opmerkingen of klachten over een wantspanner?

  Heeft u nog vragen over een wantspanner of over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met onze specialistische medewerkers. Zij helpen u graag met juiste informatie of advies. U kunt contact opnemen via telefoonnummer 04 18-51 40 18 of via ons online contactformulier. Wij doen er alles aan om u de voordelen van onze prachtige wantspanners te laten ervaren bij uw volgende boottrip!

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »