Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Starbrite

  Boottotaal is uw online Starbrite dealer met een zeer uitgebreid assortiment.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  41 Producten
  Aanbieding
  Romp- en Bodemreiniger
  € 18,95
  Aanbieding
  Aluminium Polish met PTEF
  € 22,95
  Aanbieding
  MSR Black Stain Remover
  € 17,95
  Aanbieding
  Waterproofing met PTEF®
  € 26,95
  Aanbieding
  Citrus Bilge Reiniger
  € 17,95
  Aanbieding
  Vinyl Shampoo
  € 11,95
  Aanbieding
  Scrub Pad Kit
  € 11,95
  Aanbieding
  Aluminium spons
  € 4,95
  Aanbieding
  Insect Clean
  € 14,95
  Aanbieding
  Toiletvloeistof
  € 17,95
  Aanbieding
  Vinyl Hersteller & Polish
  € 21,95
  Aanbieding
  Citrus Boot Shampoo & Wax
  € 18,95
  Aanbieding
  Antislip Dekreiniger
  € 12,95

  Starbrite

  Uw boot is een waardevol bezit. Om zo lang mogelijk van uw zeilboot, motorboot of sloep te genieten, is goed onderhoud essentieel. Starbrite levert een compleet assortiment aan onderhoudsproducten zoals schoonmaakmiddelen, beschermers, brandstofadditieven en motor- en teakolie voor de boot. Dit Duitse merk is al jaren geliefd bij watersporters. Hier vindt u alles om uw boot weer als nieuw te maken.

  Starbrite producten

  Starbrite heeft onderhoudsproducten voor buitenboordmotoren, openzeilboten, zeiljachten, motorboten en rubberboten. In het assortiment vindt u alles om uw boot schoon te maken en te houden. Bekende producten van Starbrite zijn o.a. Super Romp- en Bodemreiniger, Starbrite Window Restorer, Antislip Dekreiniger, Starbrite Teak Reiniger en Hersteller, Boot Shampoo, Starbrite Motorontkalker, Starbrite Marine Polish etc.

  Starbrite reinigers en beschermers

  Wilt u uw boot klaarmaken voor een mooi nieuw vaarseizoen? Met Starbrite vaart u straks glanzend de horizon tegemoet. Met de Starbrite Boot Shampoo verwijdert u vlekken en strepen van de romp. Deze shampoo is geschikt voor een polyester romp, maar ook voor plastic, chroom, RVS, aluminium, metaal, teak en geverfde oppervlaktes. Met de Polyester Hersteller van Starbrite herstelt u de glans en kleur van de romp. Daarnaast vindt u bij Boottotaal Starbrite Zwarte Strepenreiniger, Algenreinigers, Plastic Herstellers, Metaal Cleaners en zelfs Vogel- en Spinnenpoep Reiniger.

  Overige schoonmaakmiddelen voor de boot

  Een boot krijgt veel te verduren tijdens het vaarseizoen. Eens per jaar is een goede schoonmaakbeurt onvermijdelijk. Al die leuke vaartochten laten niet alleen hun sporen na op het dek en de romp, maar ook op de bekleding, fenders, buiskap, rubberboot etcetera. Ook hiervoor biedt Starbrite de juiste schoonmaakproducten. Een kleine selectie:

  ·         Vinyl Shampoo en Hersteller: voor het schoonmaken, herstellen en beschermen van vinyl bekleding.
  ·         Hersteller/Beschermer voor rubberboten en fenders: voor het schoonmaken van de rubberboot.
  ·         Boottapijt Reiniger: voor het reinigen van boottapijt, binnen en buiten.
  ·         Doek- en Bootkappenreiniger: verwijdert vlekken en vuil van de buiskap, kussens en bekleding.
  ·         Toilet en drinkwater: ook voor het schoonmaken van de vuilwatertank en het drinkwatersysteem van uw boot of caravan heeft Starbrite de juiste schoonmaakproducten.

  Teakdek schoonmaken met Starbrite

  Zelfs uw teakdek wordt schoon met Starbrite. Bij Boottotaal vindt u de Starbrite Teakcleaner, Teakolie en Teak Reiniger en Hersteller waarmee u de grijze gloed van uw teakdek verwijdert en de oorspronkelijke bruine kleur herstelt.

  Boottotaal: uw online Starbrite shop

  Of u de boot of caravan nu winterklaar wilt maken of glanzend het nieuwe vaarseizoen tegemoet wil varen. Starbrite biedt alles voor het schoonmaken en onderhouden van uw boot. U bestelt de producten makkelijk en snel bij Boottotaal. In de meeste gevallen geldt: op werkdagen voor 18:00 uur besteld, morgen in huis.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »