Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Motorinstrumenten

  Motorinstrumenten geven je zicht op alle motorfuncties zodat je tijdens het varen niet voor verrassingen komt te staan. Boottotaal is de online dealer van Wema motorinstrumenten. Dit merk levert onder andere toerentellers, roerstandaanwijzers, niveaumeter... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  8 Producten
  Aanbieding
  Water temperatuurmeter
  € 28,50
  Aanbieding
  Roerstandaanwijzer
  € 79,95
  Aanbieding
  Olie temperatuurmeter
  € 28,50
  Aanbieding
  Wema Oliedrukmeter
  € 28,50
  Aanbieding
  Ampèremeter kit
  € 133,95

  Motorinstrumenten

  Je moet er toch niet aan denken dat je tijdens het varen ineens zonder brandstof zit of met een oververhitte motor? Om zicht te houden op je motorfuncties is het daarom belangrijk om motorinstrumenten te installeren. Wema biedt allerlei meters, sensoren en gevers, ofwel niveauzenders, waarmee het niveau en de temperatuur worden gemeten en weergegeven van je brandstof-, water- en olietank. Een greep uit het assortiment van de motorinstrumenten van Wema:

  • Wema brandstof niveaumeter: in combinatie met de elektrische niveaumetervan Wema wordt het brandstofniveau nauwkeurig weergegeven zodat je nooit wordt verrast door een lege tank.

  • Wema water niveaumeter: ook deze kunt je combineren met een Wema niveaumeter zodat je zicht houdt op het niveau in je watertank.

  • Wema toerenteller: deze kunt je aansluiten op de W-aansluiting van de dynamo. De Wema toerenteller wordt geleverd met digitale urenteller zodat je weet wanneer je motor toe is aan een onderhoudsbeurt.

  • Wema olietemperatuurmeter: deze combineert je met de Wema temperatuursensorzodat de temperatuur voor de motorolie nauwkeurig kan worden gemeten.

  • Wema roerstandaanwijzer: hiermee wordt de stand van het roer aangegeven. Dit helpt je bij het navigeren en sturen.

  • Wema vuilwatertankmeter: hiermee ziet je de stand van de vuilwatertank zodat je deze op tijd kunt legen.


  Alle Wema motorinstrumenten zijn volledig waterdicht zodat je ze zowel in de kajuit als kuip kunt installeren. Naast motorinstrumenten vindt je bij Boottotaal ook windmeters, snelheidsinstrumentenGPS-computers en fishfinders. Heeft je nog vragen over de motorinstrumenten? Neem gerust contact met ons op voor specialistisch advies.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »