Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  EK Deals: Suzuki buitenboordmotor

  EK DEALS: tot 250 eu korting, 6 jaar garatie én 1 jaar gratis lidmaatschap Botenwacht!... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  14 Producten
  NU 6 JAAR GARANTIE
  Suzuki DF2.5 Langstaart (buitenboordmotor) | Zwart
  € 854,-
  NU 6 JAAR GARANTIE
  Suzuki DF9.9 Langstaart (buitenboord motor) | Zwart
  € 3.299,-
  NU 6 JAAR GARANTIE
  Suzuki DF9.9 Kortstaart (buitenboordmotor) | Zwart
  € 3.099,-
  limited edition
  Suzuki DF6A kortstaart | Wit

  Suzuki DF6A kortstaart | Wit

  Onze bestseller Suzuki DF6pk buitenboordmotor is...
  € 1.399,-
  NU 6 JAAR GARANTIE
  Suzuki DF4A Langstaart (buitenboordmotor) | Zwart
  € 1.229,-
  NU 6 JAAR GARANTIE
  Suzuki DF5A Langstaart (buitenboordmotor) | Zwart
  € 1.299,-
  NU 6 JAAR GARANTIE
  Suzuki DF6A Langstaart (buitenboordmotor) | Zwart
  € 1.399,-
  NU 6 JAAR GARANTIE
  Suzuki DF6A Kortstaart (buitenboordmotor) | Zwart
  € 1.399,-
  NU 6 JAAR GARANTIE
  Suzuki DF2.5 Kortstaart (buitenboordmotor) | Zwart
  € 854,-

  EK Deals: Suzuki buitenboordmotor


  Profiteer t/m 31 juli van onze EK SUZUKI DEALS! Dit betekent genieten van:

  - 6 jaar standaard garantie
  - korting oplopend tot wel 250eu, én
  - 1 jaar gratis lidmaatschap van Botenwacht t.w.v. €89!


  - - -

  Heb je een buitenboordmotor nodig voor je bijboot, zeilboot of open boot? Kies dan voor de betrouwbaarheid van een Suzuki buitenboordmotor en profiteer direct van 6 jaar garantie.

  De Suzuki buitenboordmotor staat bekend om zijn energiezuinigheid en lage geluidsproductie. De buitenboordmotor is in verschillende pk’s te verkrijgen. Van lichtgewicht 2,5 pk tot een zware 15 pk. Die laatste is te verkrijgen met afstandsbediening. Boottotaal is officiëel Suzuki Marine buitenboordmotor dealer. Wij hebben een ruime keuze aan buitenboordmotoren die wij uit voorraad kunnen leveren. 


  Suzuki Buitenboordmotor dealer

  Al ruim 15 jaar is Boottotaal officcieel Suzuki buitenboordmotor dealer. Al enkele awards hebben we binnengesleept met ons Suzuki dealerschap. Daar zijn we als Suzuki dealer erg trots op! Naast ons dealerschap is Suzuki ook al bijna 16 jaar martleider in Nederland. Dat Suzuki het best verkochte merk buitenboordmotoren is, is niet voor niets. We zetten de voordelen op een rijtje:

  • 6 jaar garantie
  • Scherp gerpijsd
  • Stil
  • Zuinig
  • Goed dealernetwerk
  • Inovatie
  • Lichtgewicht


  Suzuki buitenboordmotor kortstaart of langstaart?

  Bij het kiezen van de juiste Suzuki buitenboordmotor, moet je met een aantal dingen rekening houden. Allereerst moet je bedenken hoeveel pk je boot nodig heeft om hem voort te kunnen stuwen. Hoe zwaarder je boot, hoe meer pk er nodig is. Let er wel op dat je boot niet harder mag gaan dan 20 km/je wanneer je geen vaarbewijs heeft. De volgende vraag is: gaat je voor een buitenboordmotor met een korte of een lange staart? Of je voor een kortstaart of een langstaart kiest, hangt af van de hoogte van de spiegel van de boot.

  De spiegel is het deel van de boot waar de motor bevestigd is. De hoogte van de motor is van belang bij een juiste afstemming van de boot en de motor. Als een propeller te diep in het water terechtkomt, verbruikt de motor meer, terwijl de boot minder snel zal gaan. Als een motor te hoog is, komt de propeller niet diep genoeg in het water. Daardoor draait de motor droog en wordt er niet meer gekoeld. Is je spiegel niet hoger dan 45 cm, dan kunt je kiezen voor een kortstaart. Wanneer de spiegel hoger is dan 45 cm, kiest je voor een langstaart. 


  Buitenboordmotor onderhoud

  Een buitenboordmotor moet goed onderhouden worden om optimaal te blijven presteren gedurende het vaarseizoen. Een paar onderhoudstips: 

  - Brandstof: onderhoud van een buitenboordmotor begint al met de juiste brandstof gebruiken. Een buitenboordmotor mag niet gevuld worden met brandstof ouder dan vier weken. Laat je de buitenboordmotor langer dan vier weken ongebruikt? Laat deze dan draaien totdat de tank leeg is.

  - Bescherming:
   verschillende sprays in ons assortiment beschermen de motor en alle onderdelen tegen zout water. Zout water brengt namelijk aanslag en dat kan de motor aantasten. Belangrijk is ook om na het varen op zout water altijd de motor om te spoelen met zoet water.

  - Buitenboordmotorhoes:
   gebruikt je de buitenboordmotor een tijdje niet? Een hoes voor je buitenboordmotor is dan onmisbaar om de motor te beschermen tegen aanslag en slijtage.   Als officiële dealer van de Suzuki Marine buitenboordmotor, heeft Boottotaal naast een ruime selectie Suzuki buitenboordmotoren ook Suzuki onderdelen. Zoals Suzuki onderhoudskitsSuzuki bougies en Suzuki impellers


  Vragen over de Suzuki Marine buitenboordmotor?

  Bij Boottotaal is het heel eenvoudig om een buitenboordmotor online te bestellen. De motor wordt binnen enkele werkdagen bij je afgeleverd. Bovendien is het bij ons mogelijk om losse onderdelen voor je Suzuki motor te kopen. Bovendien hebben we naast het merk Suzuki ook Mariner buitenboordmotoren in ons assortiment. Ook zijn er diverse accessoires voor je Suzuki motor bij ons te vinden zoals een Ruddersafe of buitenboordmotorsloten. Heeft je vragen over onze buitenboordmotoren? Boottotaal staat voor je klaar. Je kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 17.00 of mail naar [email protected].

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »