Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Vochtvangers

  Door het gebruik van een vochtvanger zijn condens, muffe geurtjes en schimmels verleden tijd. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig. Geurtjes en schimmels zijn dan zo verdwenen!... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  7 Producten

  Vochtvangers

  Een te hoge luchtvochtigheid in de boot kan nare geurtjes, schimmelvorming, vochtplekken en houtrot veroorzaken. Door het gebruik van een vochtvanger zijn condens, muffe geurtjes en schimmels verleden tijd. Het granulaat in de vochtvanger zorgt er voor dat al het overtollige vocht in de opvangbak terecht komt van de vochtvanger. De voordelen van een vochtvanger of vochtvreter  Voorkomt schimmel, muffe geur, etc. 

  Zeer effectief Beschermt wanden en bekleding in een boten Absorbeert overtollig luchtvochtigheid Relatief goedkope oplossing De opvangbak van de vochtvanger zorgt er voor het dat overtollig vocht netjes wordt opgevangen. Houdt er wel rekening mee dan de opvangbak op tijd geleegd dient te worden.   Navulling vochtvanger kopen Om de vochtvanger goed zijn werk te laten doen is het belangrijk om de vochtvanger tijdig na te vullen. Navullingen zijn voordeliger dan een complete vochtvanger en zijn gemakkelijk in gebruik. Vaak hoeft u niet bij te vullen want onze vochtvangers hebben een langdurige werking. Zo bent u altijd verzekerd van een droge boot zonder condens en overtollig vocht langs de ramen en kussens. Het is aan te raden om meerdere vochtvangers te plaatsen door de boot. Zeker als u verschillende ruimtes heeft. U zult merken dat u al resultaat heeft binnen 1 dag. Controleer regelmatig de opvangbak om overstroming te voorkomen. Vooral in vochtige ruimtes.   Absodry vochtvanger De Absodry vochtvangers staan bekend als een zeer effectieve vochtvreter. De verspreiding van de schimmel en anderen, zoals allergieën van allergene stoffen, worden effectief geminimaliseerd. Om deze vochtvangers extra te promoten bieden we de Absodry vochtvangers en de navullingen nu extra gunstig aan!  Vochtvangers en meer voor uw boot Naast vochtvangers biedt Boottotaal een compleet assortiment watersportartikelen aan voor alles op en rond de boot. Voor het vochtvanger seizoen hebben wij meer artikelen zoals antivries, kachels, poetsmiddelen en smeermiddelen. Dit alles wordt direct uit voorraad geleverd en op ieder gewenst moment geleverd.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »