Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Navionics digitale waterkaart

  Boottotaal is in Nederland en België de grootste leverancier van Navionics digitale waterkaarten. Welke Navionics waterkaart u ook zoekt, Boottotaal heeft de juiste digitale waterkaart voor u in het assortiment. ... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  66 Producten
  Navionics Update+ MSD
  € 121,50
  Navionics Nav+ MSD
  € 243,-
  Navionics Nav+ CF
  € 301,50
  Navionics MSD/NAV+46XG
  € 243,02
  Navionics CF/NAV+45XG
  € 301,50
  Navionics CF/NAV+44XG
  € 301,50
  Navionics Update+ CF
  € 180,50

  Navionics digitale waterkaart

  Kaartplotters

  Navionics digitale waterkaarten zijn geschikt voor kaartplotters zoals Raymarine, Garmin, Humminbird, Simrad en Lowrance. Oudere kaartplotters maken gebruik van een Navionics Compact Flash kaart en nieuwere kaartplotters van een SD kaart. Wanneer u de Navionics waterkaart in het apparaat stopt zal de kaartplotter zelf de Navionicskaart installeren. 

  Navionicskaart updaten

  Wilt u een bestaande Navionics digitale waterkaart updaten, dan kan dit met een updatekaart. Dit kan zowel voor de SD als de Compact Flash kaart. Voor een update van een Platinum/Platinum+ kaart is een fysieke kaartomruil update nodig. Heeft u hier vragen over? Onze medewerkers hebben de volledige kennis van Navionics waterkaarten om u hierbij te helpen.

  Welke Navionics kaart heb ik nodig?

  Er zijn verschillende soorten Navionics waterkaarten. Zo is er de Navionics+, de Platinum+ en de Navionics Gold kaarten. De populairste Navionics waterkaart is de Small Holland Inland kaart. Deze digitale waterkaart heeft geen groot gebied maar is een Small gebied. Voor Nederland is er deze waterkaart met een voorgeprogrammeerde kaart met een SD of Compact Flash. Deze kaart is daarom extra scherp geprijsd. 

  Wilt u een groter gebied of een zeekaart? Kies dan voor de Platinum+ digitale waterkaart. De Platinum is de eerste multi-dimensionale elektronische waterkaart en navigatie voor kaartplotters met 3D view, Satellietfoto's, Panorama foto's, haveninfo, getijden en stromen en almanak informatie. 

  De Navionics+ kaarten hebben duidelijke tweedimensionale kaarten voor serieus navigeren.  Het voordeel van deze elektronische Navionics waterkaarten dat ze hetzelfde uiterlijk hebben als de traditionele papieren waterkaarten. Details worden perfect weergegeven en getij en stromingen vindt u eveneens terug op deze kaarten. Bent u opzoek naar een haven of wilt u sluisinformatie? Ook deze gegevens vindt u terug op deze waterkaarten. 

  Navionics waterkaart online kopen

  Koopt u een Navionics kaart dan meldt u de nieuwe kaart aan via de website van Navionics via het kopje aanmelden/registreren. Vervolgens selecteert u dan de betreffende kaartplotter. Navionics waterkaarten worden door ons uit voorraad geleverd en snel bij u in huis! Wij rekenen geen verzendkosten, daarom is verzending van een Navionics waterkaart bij ons gratis. Heeft u vragen over de Navionics digitale waterkaarten of een update? Onze specialistische medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keus waterkaart. 

  Over Navionics

  Navionics, een bedrijf van Garmin® Ltd., ontwikkelt en produceert elektronische kaarten van zeegebieden, meren en rivieren over de hele wereld voor gebruik in GPS-kaartplotters en mobiele apparaten. Navionics is gevestigd in Viareggio, Italië, en heeft zijn Amerikaanse hoofdkantoor in New Bedford, MA en wereldwijde kantoren in het VK, India en Australië.

  Sinds 1984, toen Navionics 's werelds eerste elektronische kaartapparaat introduceerde, heeft het bedrijf de manier waarop mensen navigeren veranderd. Gedreven door een gepassioneerde verbintenis om de veiligheid en plezier van boater op het water te verbeteren, blijft Navionics innovatieve manieren ontwikkelen om gegevens om te zetten in geavanceerde, maar toch gemakkelijk te gebruiken producten die locatie-gebaseerde inhoud en geavanceerde functies bieden.

  Na het vergaren van 's werelds grootste cartografie database, die oceanen, zeeën, rivieren en meer dan 35.000 meren omvat, maakt Navionics zijn unieke en waardevolle inhoud beschikbaar voor watersporters op MSD- en CF-geheugenkaarten voor gebruik in GPS-kaartplotters en binnen de Boating-app voor Apple- en Android-apparaten.

  Navionics heeft meer dan 300 enthousiaste en getalenteerde personen in dienst. De ingenieurs van Navionics ontwikkelen complexe, innovatieve technologieën die het varen verbeteren terwijl ze eenvoudig en aangenaam in gebruik zijn.

  Het zeer bekwame productieteam maakt zoveel mogelijk gebruik van technologie om de kwaliteit en productiviteit te verhogen, terwijl wordt erkend hoe de menselijke factor en passie essentieel zijn voor het leveren van een superieur product.

  Een toegewijde groep service-, verkoop- en marketingteamleden ondersteunt onze klanten en wederverkopers via een verscheidenheid aan contactpunten, zoals een uitgebreid online helpportaal, livechat, e-mail en sociale media, evenals website-inhoud, verkooppunt en in-the-field marketingmateriaal om ervoor te zorgen dat onze klanten het meeste uit hun Navionics digitale waterkaarten halen.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »