Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Bootverf

  Is uw bood toe aan een opknapbeurt? Of moet het gewoon eens in de zoveel tijd goed onderhouden worden, dan hoort daar ook bootverf bij. Wij helpen u graag verder!... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  122 Producten
  Aanbieding
  Epifanes Antislipverf
  € 21,95
  Aanbieding
  Epifanes bootlak
  € 21,95
  Aanbieding
  International Super Gloss 750ml

  International Super Gloss 750ml

  1-Component, superieure hoogglanzende aflak op b...
  € 27,50
  Aanbieding
  Interdeck 750ml
  € 34,95
  Aanbieding
  Epifanes Rapidclear
  € 23,95
  Aanbieding
  Tenco topcoat zwart
  € 17,50
  Hempel’s Ecopower Prop
  € 20,20
  Aanbieding
  Metallic primocon primer
  € 34,95
  Aanbieding
  Micron LZ
  € 39,95
  Aanbieding
  Cruiser One Antifouling
  € 35,95
  Hempel's Classic
  € 42,-
  Aanbieding
  Epoxy Filler 1500

  Epoxy Filler 1500

  Tweecomponenten plamuur voor hout, staal, alumin...
  € 28,95
  Aanbieding
  Epifanes Copper-Cruise
  € 38,-
  Hempel Silic One Tiecoat
  € 28,90
  Hempel's Silic Seal
  € 56,60

  Bootverf

  Eens in de zoveel tijd heeft uw boot een opknapbeurt nodig. Een likje verf of lak doet wonderen. Bootverf gebruikt u niet alleen om uw boot weer te laten glanzen, maar ook om de romp te beschermen tegen aangroei en andere invloeden van buitenaf. Epifanes bootverf is een bekende in de watersportmarkt. Dit Nederlandse merk staat bekend om de kwaliteit en doeltreffendheid van de producten. Boottotaal is uw online dealer van Epifanes. Daarnaast hebben we een ruim assortiment bootverf en antifouling van International, Tenco en De IJssel. 


  Soorten bootverf

  Bootverf is speciale verf die goed tegen zout en zoet water kan en alle andere omstandigheden waar een boot mee in aanraking komt. Bootverf is in verschillende kleuren verkrijgbaar zoals wit, donkerblauw, lichtblauw, zwart, rood en groen. Maar behalve dat u de juiste kleur moet kiezen, zijn er nog meer dingen waar u rekening mee moet houden bij het aanschaffen van jachtlak of bootverf:  

  •   Bootverf onder waterlijn:
  bootverf voor onder de waterlijn moet bestand zijn tegen zoet, zout en brak water. Bovendien moet de verf geschikt zijn voor de ondergrond, zoals hout, staal of polyester. Onder de waterlijn wordt er vaak geverfd met een primer en antifouling, ter bescherming van de boot.

  •   Antifouling:
  antifouling is speciaal voor boten gemaakt voor onder de waterlijn. Antifouling bootverf beschermt de onderkant van de boot tegen aangroei. Er bestaan twee soorten antifouling: zelfslijpende antifouling voor langzaam varende boten (tot circa 30 knopen) en harde antifouling voor snel varende boten. Bij Boottotaal vindt u onder andere Epifanes Copper Cruise antifouling en International antifouling.

  •   Bootverf boven waterlijn:
  boven de waterlijn gebruikt u andere verf dan onder de waterlijn. De bovenkant van de romp moet namelijk bestand zijn tegen zon, regen en andere weersomstandigheden, maar is niet continu in het water. Bij elk product staat aangegeven of het geschikt is voor boven of onder de waterlijn.   Zorg altijd dat u eerst de boot goed reinigt, schuurt en ontvet voordat u begint met verven. Vervolgens brengt u een primer aan, zodat de bootverf goed hecht op bijvoorbeeld hout of staal. Daarna kunt u aan de slag met de bootverf, eventueel in combinatie met een verdunner


  Bootverf voor hout

  Lang niet altijd heeft u speciale bootverf of jachtlak nodig om een houten boot te schilderen. Vaak is de verf geschikt voor verschillende ondergronden. In de productomschrijving kunt u zien waar u de verf of lak kunt toepassen. Wilt u het (houten) interieur van uw boot schilderen? Ook daarvoor kunt u de jachtlak gebruiken van International en Epifanes. 


  Bootverf kopen

  Bij Boottotaal hebben we een uitgebreid assortiment bootverf - van antifouling voor het onderwaterschip tot antislip bootverf om glijpartijen te voorkomen. Op zoek naar goedkope bootverf? De verf van International en Epifanes is regelmatig in de sale waardoor u voordelig uit bent.
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »