Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Antivries

  Boottotaal levert antivries voor elke boot en motor. Zowel inboard als buitenboordmotor. Maar ook voor drinkwatersystemen. Wij hebben antivries op voorraad van Starbrite, Vetus, en Talamex.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  6 Producten

  Antivries

  Door het gebruik van antivries voorkomt u veel schade aan uw motor en watersysteem aan boord. De antivries voor uw boot kunt tevens gebruiken voor uw scheepstoilet, watertank, vuilwatertank, waterpompen en kranen aan boord. De antivries is ook geschikt voor drinkwater en is niet giftig.

  Kant en klaar

  De kant en klare antivries is te gebruiken voor uw inboardmotor, scheepstoilet en drinkwatersysteem. Mengen is daarom niet nodig. Met onze antivries bent u verzekerd van de juiste mengverhouding en is uw bootmotor, scheepstoilet en drinkwatersysteem beschermd tegen vorst en bevriezing. 

  Antivries gaat bevriezing tegen

  PVC leidingen aan boord zijn beschermd tot 45 graden onder nul. Bij koperen leidingen is dat tot 25 graden onder nul. U gooit de antivries bijvoorbeeld in uw drinkwatertank en spoelt alle kranen door tot u de antivries uit de kranen ziet komen. Zo weet u zeker dat alle pompen, leidingen en kranen beschermd zijn tegen bevriezing.

  Inboardmotor

  Voor de inboardmotor van uw boot geldt eigenlijk hetzelfde. Via de wierpot kunt u de antivries toevoegen totdat er antivries uit de uitlaat komt. Zo weet u dat de koelleidingen vol zitten met antivries. Let er wel op dat de afsluiter dicht zit. Anders kan er alsnog water in de motor komen.

  Voorjaar

  In het voorjaar spoelt u de niet giftige antivries gewoon weer uit uw drinkwatersysteem en motor. Vooral uit het drinkwatersysteem is het belangrijk om de antivries goed door te spoelen om geurtjes te voorkomen.

  Antivries voor de boot kopen

  Mocht u nog vragen hebben over de antivries voor de boot of over het gebruik. Vraag het ons gerust! Wij helpen u graag met het kiezen en gebruiken van de juiste antivries voor de boot. Wij bezorgen de antivries bij u thuis of een afhaalpunt. Maar afhalen van de antivries voor uw boot is ook mogelijk. 

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »