Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Mastervolt*

  Comfort, veiligheid en luxe zijn belangrijke eigenschappen als het gaat om het gebruik van elektrische apparatuur aan boord. Botenbouwers en –eigenaren verwachten dat het gemak van elektriciteit aan boord hetzelfde is zoals thuis. Of het nu gaat om een was draaien, de laatste navigatie-software, multimedia-systemen, verwarming en koeling of el... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  81 Producten
  Aanbieding
  Mastervolt AGM accu 12 volt

  Mastervolt AGM accu 12 volt

  Mastervolt AGM accu's zijn onderhoudsvrij en heb...
  € 172,-
  Mac/Mac Plus Serie
  € 712,70
  EasyView 5 | 77010310
  € 401,20
  Aanbieding
  43310600 EasyCharge 6A-1
  € 109,50
  Mastershunt 500

  Mastershunt 500

  Met een Mastervolt accumonitoringsysteem voorkom...
  € 229,95
  AGM 6 Volt Serie Accu
  € 571,80
  Charge Mate | 1202
  € 93,40

  Mastervolt*

  Comfort, veiligheid en luxe zijn belangrijke eigenschappen als het gaat om het gebruik van elektrische apparatuur aan boord. Botenbouwers en –eigenaren verwachten dat het gemak van elektriciteit aan boord hetzelfde is zoals thuis. Of het nu gaat om een was draaien, de laatste navigatie-software, multimedia-systemen, verwarming en koeling of elektrisch koken, alles moet betrouwbaar zijn en eenvoudig werken.


  Mastervolt: geintegreerde elektrische systemen

  In essentie biedt Mastervolt geïntegreerde elektrische systemen die wissel- en gelijkspanning opwekken, opslaan, omvormen of beheren. We realiseren dit door gebruik te maken van hoogwaardige technologie in digitaal schakelen, energieopslag door middel van Lithium Ion accu's en laders/omvormers die zowel efficiënt als gebruiksvriendelijk zijn. Alle producten communiceren in dezelfde taal via het MasterBus-platform. Dit zorgt ervoor dat iedereen met een Mastervolt systeem altijd de juiste informatie van elk product in het systeem kan zien. Aan boord, op de werf of draadloos, men kan makkelijk een systeemanalyse uitvoeren. Alles in dienst van de gebruiker om een zorgeloos en betrouwbaar elektrisch energiesysteem te waarborgen, waar men onbewust van elektriciteit kan genieten.


  Mastervolt, natuurlijk bij Boottotaal

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »