Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

    Accumonitoring | BattMan Pro. incl. shunt

    € 237,90
    • Met een 9,2 beoordeeld!
    • Achteraf betalen mogelijk
    • Ruilen of retourneren geen probleem

    Productomschrijving

    Met een Mastervolt accumonitoringsysteem voorkomt u verrassingen. Een helder display biedt zicht op prestaties, verbruik en beschikbare capaciteit van de accu's. Uitgebreider management is ook mogelijk met daarbij monitoring en bediening van meerdere functies. Zoals het laden via generator, walstroom of hoofdmotor, aan u de keuze.

    Voor elke toepassing het juiste model

    Anders dan bij een water- of brandstoftank is het bepalen van de feitelijke hoeveelheid te verbruiken energie uit de accu een ingewikkelde opgave. Er zijn een groot aantal factoren die de 'nog te leveren' energie bepalen, waaronder de ouderdom van de accu, de omgevingstemperatuur en de intensiteit van de belasting, aangesloten op de accu. Een Voltmeter geeft slechts een grove indicatie van de accutoestand. Een accumonitor van Mastervolt geeft u direct nauwkeurige en betrouwbare informatie.

    BattMan Lite

    Een betaalbare accumonitor die precies dát doet: het verstrekken van alle belangrijke informatie over de status van uw accuset onder alle omstandigheden. Daarnaast zal de BattMan Lite u waarschuwen wanneer de accuset leeg is.

    BattMan Pro

    Toont naast bovenstaande informatie ook de resterende tijd totdat de accuset weer geladen moet worden en slaat historische data over de accu en alarmmeldingen op.

    Masterlink BTM-III

    Geeft een nauwkeurige aanduiding van de spanning, stroom, Ampère-uur, resterende tijd en resterende capaciteit van accuset 1, plus de werkelijke en geschatte capaciteit van accuset 2 en 3. De ingebouwde microprocessor berekent de resterende capaciteit en bewaart de historische gegevens.

    MasterShunt 500

    MasterShunt vormt het hart van uw MasterBus energiesysteem. Deze geïntegreerde accumonitor deelt informatie over de accu bank met andere Mastervolt apparaten zoals acculaders, combi's, displays en maakt automatisering van uw energiesysteem mogelijk. Met de MasterShunt voorkomt u verrassingen, verbetert u het comfort, en verlengt u de levensduur van uw accu's en de gebruiksduur van uw systeem. De MasterShunt 500 biedt alle benodigde informatie voor de bewaking van accubank en systeem management, zoals spanning, stroom, laadstatus en de resterende tijd. Met slechts één MasterBus kabel is alle informatie beschikbaar voor uw energiesysteem. Door een nauwkeurige meting van de stroomsterkte en laadstatus kan de MasterShunt de resterende tijdsduur precies bepalen. Voor het uitlezen van de MasterShunt 500 is een EasyView 5 nodig. Deze combinatie is het meest geavanceerde systeem voor accumonitoring. Touchscreen bediening voor alle functies.

    EasyView 5

    Beschikt over een helder waterdicht display, dat ook bij daglicht duidelijk afleesbaar is. Dankzij het kleuren-touchscreen en meertalig menu is het scherm een plezier om te bedienen. De gemakkelijk aan te passen 'Favorieten' pagina's tonen alle relevante systeeminformatie in één oogopslag.

    SmartRemote

    Maakt ieder MasterBus of CZone systeem compleet. Met zijn elegante verschijning en compacte afmetingen is de SmartRemote een ideaal bedieningspaneel in eenvoudige systemen. Maar ook in grotere systemen komt lokale uitlezing altijd van pas! Toepassingen variëren van boten en voertuigen tot stationaire systemen.

    Toon meer

    Over Mastervolt*

    Toon meer

    Specificaties

    Artikelnummer
    14662251
    SKU
    14662251

    Toon meer

    Accumonitoring | BattMan Pro. incl. shunt
    € 237,90
    Accumonitoring | BattMan Pro. incl. shunt
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »