Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Besto

  Besto is inmiddels iconisch in de watersportmarkt. Welke zeiler is er niet opgegroeid in een oranje Besto reddingsvest? Naast reddingsvesten en zwemvesten voor kinderen, heeft het merk ook zwemvesten en Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  35 Producten
  Aanbieding
  6 reddingsvesten in tas
  € 89,95
  Herlaadsetset UML MK5
  € 25,95
  Aanbieding
  4 reddingsvesten in tas
  € 69,95
  Aanbieding
  Besto zwemvest zwart
  € 29,95
  Aanbieding
  Besto reddingsvest roze
  € 31,95
  Aanbieding
  Besto zwemvest rood
  € 29,50
  Aanbieding
  Besto Comfort Fit Pro 165N
  € 138,-
  CO2 cilinder
  € 12,95
  Aanbieding
  Reddingsboei (Besto-Buoy)
  € 39,95
  Besto Looplijnen
  € 18,50
  Cartridge
  € 13,95
  Besto XL Vest

  Besto XL Vest

  Automatic harnas XL tailleband 200cm
  300N Reddin...
  € 169,95
  Herlaadset UML 5CXI
  € 26,95
  Herlaadset HR 33 gram
  € 27,95
  Aanbieding
  Besto Gulf Vest 100N
  € 15,95

  Besto

  Besto is inmiddels iconisch in de watersportmarkt. Welke zeiler is er niet opgegroeid in een oranje Besto reddingsvest? Naast reddingsvesten en zwemvesten voor kinderen, heeft het merk ook zwemvesten en (automatische) reddingsvesten voor volwassenen. Het merk richt zich volledig op de ontwikkeling van drijfhulpmiddelen en reddingsvesten en mag zich daarom gerust expert noemen. Bent u op zoek naar een Besto reddingsvest of ander drijfmiddel? Boottotaal is de officiële online dealer van Besto. Wij kunnen de producten uit voorraad leveren zodat u ze binnen enkele dagen in huis heeft.

  Over Besto

  Wist u dat Besto een Nederlands merk is? Het merk bestaat al sinds 1918 en maakt niet alleen reddingsvesten voor de pleziervaart, maar ook voor hulpdiensten zoals de reddingsbrigade, marine, politie en brandweer. Met meer dan 100 jaar ervaring is Besto marktleider op het gebied van drijfhulpmiddelen en reddingsvesten. Alle reddingsvesten en drijfhulpmiddelen zijn goedgekeurd volgens de laatste Europese en wereldwijde normen en standaarden. De Besto reddings- en zwemvesten zijn geliefd vanwege het draagcomfort en de kwaliteit. Met een reddingsvest van dit merk bent u er zeker van dat u én uw kinderen veilig zijn aan boord.

  Besto reddingsvest kopen

  Zoals de naam al verraadt is een reddingsvest bedoeld om u te redden wanneer u overboord valt. Het heeft genoeg drijfvermogen om uw hoofd boven water te houden, zonder lichamelijke inspanning. Een zwemvest is een drijfhulpmiddel dat ervoor zorgt dat het minder kracht kost om boven water te blijven, maar het heeft niet genoeg drijfvermogen om u te laten drijven. Bij Boottotaal vindt u zwemvesten voor herendames, kinderen en unisex. Besto heeft verschillende reddingsvesten en drijfhulpmiddelen:

  •   Besto baby en peuter reddingsvest: alleen geschikt voor baby’s en peuters tot 20 kg. Het vest is voorzien van een kruisband waarmee opkruipen wordt voorkomen.
  •   4 of 6 Besto reddingsvesten in een tas: hiermee kunt u uw bemanning in geval van nood voorzien van een reddingsvest.
  •   Besto hoefboeiset: deze bevestigt u met de bijgeleverde steun aan de hekstoel van uw boot. Wanneer er een man overboord is, kunt u een hoefboef in het water gooien.
  •   Besto automatisch reddingsvest: dit vest blaast zich binnen een aantal seconden automatisch op bij contact met water. Verkrijgbaar voor volwassenen en kinderen.
  •   Besto hondenzwemvest: een drijfhulpmiddel voor wanneer uw hond te water raakt. Verkrijgbaar voor verschillende gewichten.

  Let bij de aanschaf van een reddingsvest op het drijfvermogen. Het Besto reddingsvest is verkrijgbaar in 100N, 150N, 165N en 300N. Hoe hoger het N-getal, hoe meer drijfvermogen. Heeft u nog vragen over de producten van Besto? Neem gerust contact met ons op.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »