Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Dinsdag 19 September 2022

    Antivries boot

    Antivries voor jouw boot kopen? Met de wintermaanden op komst is het verstandig om jouw boot voor te bereiden op eventuele vorst. Met antivries bescherm je de leidingen die onderdeel zijn van de bootmotor, het drinkwatersysteem en scheepstoilet. Zo weet je zeker dat je na de winter geen onaangename verrassingen – zoals beschadigde of gesprongen leidingen – tegenkomt en jouw boot weer zorgeloos kunt gebruiken.

    Wil je antivries kopen? In onze webwinkel vind je verschillende soorten antivries van diverse merken. Bovendien zijn de producten altijd aantrekkelijk geprijsd en ze worden op de dag van bestelling gereed gemaakt en verzonden. Ook zijn alle producten in onze webshop zorgvuldig door ons geselecteerd. Op deze manier ben jij altijd verzekerd van topkwaliteit.

    Heb jij na het lezen van dit artikel nog een vraag over antivries? Wij zitten klaar om je vragen te beantwoorden.


    Drinkwater antivries

     Wil jij de leidingen waar het drinkwater doorheen stroomt beschermen? Kies dan voor ‘drinkwater antivries’. Dit type antivries bevat geen giftige stoffen en is niet schadelijk voor het milieu, waardoor het na de wintermaanden veilig kan worden geloosd. Na de winter is het wel van belang om de leidingen goed door te spoelen, zodat het middel volledig wordt verwijderd. Hierna kan er gewoon weer uit de kraan worden gedronken. Eenvoudiger wordt het niet.


    Antivries kopen

    Antivries online bestellen? Dat doe je bij jouw vertrouwde bootartikelenspecialist! Je vindt in ons assortiment diverse soorten antivries, zoals antivries voor drinkwatersystemen, organische antivries en een 5 liter flacon antivries van Talamex.

    Antivries is ontzettend krachtig en is effectief tot -46 graden Celcius. Naast een optimale protectie tegen vorst biedt het ook bescherming tegen roest en corrosie. Bescherm jouw boot tegen extreme weersomstandigheden en voorkom mankementen, zodat je in het voorjaar weer zonder problemen het water op kunt.

    Antivries goedkoop? In onze webshop bestel jij antivries voor een aantrekkelijke prijs.

    Meer informatie

    Heb jij een vraag over het gebruik van antivries? Of heb je een vraag over één van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Onze dames van de klantenservice zitten klaar om jouw vragen te beantwoorden.

    CONTACT

     

    Tips en tricks voor uw boot

    Recente artikelen

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »