Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Kayak en kano

  Kiest u voor een kano of juist voor een kayak? Boottotaal helpt u bij het maken van de juiste keuze.... Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Kayak en kano

  Kanoën is een zware sport. Met uw lichaam moet u met peddels uw kano voortbewegen. Een kano is een smalle boot, waar verschillende varianten in bestaan. Een kano wordt vaak verward met een kajak, beide boten zijn spits, lang en dun. Het verschil zit in de bovenkant van de boot. De kajak is gesloten en een kano is open. De open kano wordt ook wel de Canadees genoemd.


  Waar op te letten bij het kopen van een kano?

  Bij het kopen van een kano is het belangrijk om te weten waar u het voor gaat gebruiken. Houdt u van avontuurlijke tochten in wild water, of gaat u liever voor rustig vaarwater? Gaat u voor binnenwater of voor zout of zoet water? Daarnaast, met wie gaat u er gebruik van maken en hoeveel gewicht moet een kano ongeveer aankunnen?


  Waarom is een kano zo leuk?

  Een kano is leuk, omdat er met het hele gezin van genoten kan worden. De grotere kano’s kunnen de belasting aan van twee volwassenen en een kind. Om de veiligheid te bewaken, is het raadzaam om ook echt de maximale belasting te hanteren. Een kano kan leuk voor mee op vakantie, om in de zee mee te spelen voor kinderen, maar een kano is ook echt een serieus sportattribuut, waarmee u zich kunt uitleven op het water. Waar kiest u voor?


  Kano benodigdheden

  Een kano op zich, daar kunt u niet zoveel mee. Er zijn artikelen die u nodig heeft om kanoën ook daadwerkelijk uit te kunnen voeren. Ten eerste heeft u één of twee peddels nodig om uzelf voort te kunnen bewegen met een kano. Daarnaast zijn veiligheid en comfort heel belangrijk en die kunnen we waarborgen met onder andere rugsteunen, die u op de boot kunt bevestigen. De benodigdheden bij uw kano, scoort u ook bij Boottotaal.


  Bestel uw kano bij Boottotaal

  Uw kano bestelt u gemakkelijk via Boottotaal. U plaatst het artikel in het winkelmandje en wij zorgen voor de rest na betaling. Op onze service en betrouwbaarheid kunt u rekenen.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »